Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Výstavba, oprava, údržba, rušení: - železniční vlečky Práce: - izolační, foukaná tepelná izolace Stavebniny, tel.: 734763699

Prodej, e-shop: - elektroinstalační materiál Služby: - elektroinstalační práce - návrhy a montáže fotovoltaických systémů

Prodej, bazar a pronájem manipulační techniky - vysokozdvižné vozíky - stavební technika - teleskopické manipulátory - zemědělská technika - komunální technika.

Výroba: - vzduchotechniky Výroba, pronájem: - mobilní kotelny Elektroprojekce.

Stavební firma - realizace staveb - dřevostavby, roubenky - rekonstrukce budov. Velkoobchod a maloobchod se stavebním materiálem. Dodávka, montáž - plastová, dřevěná a hliníková okna - žaluzie.

Projekty, dodávky, montáž, servis, revize, zkoušky: -elektroplynové spotřebiče -plynové vytápění -olejové vytápění -podlahové topení -rozvod plynu -rozvod teplé a studené vody. Zednictví-rekonstrukce koupelen.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - sádrokaronářské

Truhlářství, výroba: - okna - schodiště - kuchyně - nábytek na míru

Práce: -vnitřní a vnější omítky -sanační omítky -zateplení

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Výroba upevňovacích systémů - zemní vruty a kotvy. Zámečnická výroba.

Prodej a pokládka podlahových krytin: -koberce, lina -plovoucí podlahy -parkety, korky -obkládání schodů -renovace starých dřevěných a parketových podlah.

Kompletní sevis kotků, hořáků a kotelen. Montáž, opravy a servis - kotle, hořáky - plynová zařízení. Revize - hasící přístroje - komíny - elektrická a plynová zařízení - tlakové nádoby. Školení topičů a obsluh plynových zařízení.

Projekční a architektonický ateliér.

Instalace, rozvod: -plyn -voda -topení -elektro. Montáž, oprava plynových spotřebičů. Průmyslové kotelny, průmyslové vytápění.

Průmyslové lakování dílů pro automobilový průmysl - autolakovna. Autodoprava - dodávková a nákladní přeprava - mezinárodní a tuzemská - skladování. Kovovýroba - svařování - lisování - řezání. Přírodní dřevostavby - výroba altánů a odpočinkových lavic v turistických oblastech.

Dodávka, montáž střešních konstrukcí a krytin: -práce klempířské -práce pokrývačské -práce tesařské. Maloobchod, velkoobchod, prodej stavebních hmot: -střešní krytiny -střešní okna -klempířské výrobky -spojovací materiál -nářadí pro klempíře, pokrývače, izolatéry.

Práce: -stavební -izolační -elektroinstalační -vodoinstalační -topenářské

Práce: - stolařské - truhlářské

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - průmyslové a inženýrské stavby Řemesla: - tesař - klempíř, pokrývač - truhlář - zámečník - malíř a natěrač - sádrokartonář

Autodoprava nákladní vnitrostátní i mezinárodní. Opravy a servis nákladních vozidel. Zemní práce.

Stavba, výstavba: -rodinné domy výstavba rodinných domů -zemědělské a průmyslové objekty -inženýrské sítě -rekonstrukce objektů -půdní vestavby Práce: -bourací -zemní -terénní úpravy Služby: -inženýrská činnost -zajištění projektové dokumentace -stavební dozor

Prodej - barvy, laky, lazury, mořidla - lepidla - kotvící materiál - stavební chemie - úklidová drogerie - dekorativní kosmetika - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy