Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nízké protihlukové clony, kolejové absorbéry vibrací a hluku, konstrukce pro železniční přejezdy, plošné zádlažby kolejí.

Stavebniny. Naše služby: - maloobchod, velkoobchod stavební materiál - stavební prokjektová činnost - stavební řemeslné práce - dodávky a montáž střešních krytin, zateplování - servis a opravy osobních a nákladních automobilů, autobusů, přívěsů a návěsů - autoelektro servis - pneuservis - výroba betonu, výrobky z betonu. - ...

Provádíme veškeré klempířské, pokrývačské a izolatérské práce. Montáž veškerých střešních krytin například Bramac, Tondach, KB Blok a jiné. Montáž střešních oken Velux, Roto a další. Montujeme také klempířské prvky, okapy, svody, parapety.

Velkoobchod s hutními druhovýrobky - hřebíky, lana, pletiva, řetězy, dráty, rošty, svařovací materiál, spojovací materiál.

Truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky.

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek. -kuchyňské linky.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -fasádní barvy -malířské barvy -barvy na dřevo, okna, střechy -laky -lazurovací nátěry -míchání barev.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení, vodoinstalatérství, topenářství.

Výroba, montáž: -topení z přírodního kamene.

Práce: -zednické. -obkladačské. -rekonstrukce bytových jader.

Prodej, kompletní montáž, servis a revize: -plynové spotřebiče a zařízení -příslušenství -domovní plynovody (zemní plyn, propan-butan).

Projekce, prodej, montáž, servis: -dieselgenerátory -záložní bateriové zdroje UPS -přepěťové ochrany -přenosné elektrocentrály.

Umělecké sklenářství: -výroba a oprava chrámových oken památkových objektů do olova -vitráže do interiéru -pískování skla -sklenářské práce.

Inženýrskogeologický průzkum. Zajištění geologických podkladů pro založení staveb - vrstvení zemin pod základem, mechanicko-fyzikální parametry jednotlivých zemních poloh.

Kominictví - prohlídky komínů vč měření úniku CO - vložkování komínů - montáže 3-slož.komínů - odstraňování závad na komínech a kouřovodech - konzultace a poradenství - předprojektová příprava - havarijní služba Pracujeme 25 let bez jediné reklamace - poskytujeme dokonalý servis se zárukou! Vše objednáte telefonem!

Provádíme veškeré stavební práce od základů až po střechu. Novostavby, rodinné domy, rekonstrukce, přístavby, nástavby, zámkové dlažby, zemědělské stavby, zateplení, sádrokartony, obklady, dlažby.

Vodoinstalatérství, topenářství, izolatérství.

Výkon zeměměřických činností

Projekty hřišť a sportovišť. Inženýrská činnost. Správa majetku, budov a nemovitostí. Poradenství a vzdělávání v oblasti podnikatelských aktivit. Výuka verbální a neverbální komunikace.

Výroba, prodej a montáž - mříže rolovací, pevné, nůžkové - brány vjezdové, posuvné, křídlové, kované - garážová vrata sekční, výklopné, rolovací, průmyslové Povrchové úpravy - žárové zinkování Kovovýroba - zámečnictví

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny -Velkoobchod a maloobchod