Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elektroinstalační práce: -fotovoltaické a solární systémy -kompletní elektrické rozvody -montáž hromosvodů -anténní a satelitní systémy -Vratové systémy-hormann

Velkoobchod nabízí pro dřevostavby a kuchyně dřevo, dveře, formáty Moralt, lamino, lišty, dvířka a kování. Dřevotříska vlhku a plísnivzdorná OSB, MFP překližka a pracovní desky značek Pfleiderer, Duropal, Wodego, Blum prodáváme včetně formátování. Sortiment: -Lamina, Dřevotříska DTD 8-38 mm, -DTD dýha, Laťovky, Překližky, Hrany, ABS ...

Prodej - bezpečnostní dveře Prodej - protipožární dveře Prodej - podlahové krytiny (lino FATRA, FORBO NOVILON) Prodej - podlahy PARADOR (plovoucí, laminátové, dřevěné) Prodej - dveře a zárubně SAPELI

Práce: -instalatérské -topenářské -montáže rozvodů vody, odpadů, kanalizace a topení.

Export a import stavebních strojů.

Kamenictví. Výroba: -pomníky z umělého i přírodního kamene.

Výroba, prodej - autoklíče včetně čipu dle zámku - autozámky Zámečnictví Výroba, prodej - autoklíče včetně čipu (dle zámku) - autozámky

Elektroinstalace Montáž - čerpadla Opravy - čerpadla Vodoinstalace

Stavební firma: -výstavba rodinných a bytových domů -rekonstrukce objektů včetně památkových a inženýrských staveb.

Výroba, montáž, demontáž: -plastová okna, dveře -parapety, žaluzie, sítě -ekologická likvidace starých oken.

Práce: -instalatérské -topenářské.

Prodej a montáž: -plovoucí podlahy -korkové podlahy -zámkové plovoucí podlahy -dřevěné podlahy -lina -koberce.

Služby: -geometrické plány -vytyčování hranic, staveb -mapovací práce -podklady pro projekty -inženýrské sítě.

Klempířství-pokrývačství. Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -montáž střešních oken -zateplení půdních prostor -střechy na klíč -rekonstrukce střech.

Výroba, montáž: -dveře -okna -zimní zahrady.

Výrobce, výroba: - zděné rodinné domy na klíč, každoročně realizuje a předává svým klientům v České republice a na Slovensku přes 300 domů. Služby: - příprava individuálního projektu - vyřízení stavebního povolení - zajištění nejvhodnějšího financování - realizace stavby.

Prodej a servis: Železářství: -spojovací a upevňovací materiál -elektro nářadí -zahradní technika -brusivo -nástroje -svařovací technika -zámky a fabky, kování -tmely a silikony -elektrické a motorové nářadí -speciální brusné materiály -vrtáky Výroba klíčů.

Instalatérské a topenářské práce, zámečnictví, opravy strojů a zařízení s uvedením do provozu.Opravy vodních i hydrau- lických čerpadel a motorů.Dále nabízím dlouholeté zkušenosti s opravami a seřizováním lakovacích linek a boxů.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej v režimu živnosti volné

Prodej přírodní, neklouzavé, vodopropustné, kamenné povrchy pro bazény, terasy, schody, příjezdy. Rekonstrukce betonů.

Zámečnictví a kovovýroba včetně montáží ocelových konstrukcí. Zakázková výroba: -vrata -schodiště -ploty -kovové brány -nosní ocelové konstrukce.

Stavební práce: -zemní práce, pokládky inženýrských sítí -jádrové vrtání betonu a železobetonu diamantovými nástroji -bourací práce hydraulickým kladivem na kolovém bagru.

Práce: -tesařské práce -klempířské práce -pokrývačské práce -nátěry a postřik proti dřevokazným houbám a hmyzu -truhlářské práce (nátěry plechových střech, hal).