Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Prodej: -dřevěné parkety -parketové vlysy -kazetové parkety -prkna -korky -koberce -lina -dveře, zárubně -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy -renovace veškerých dřevěných podlah.

Instalatérská a topenářská firma: -domovní a středotlaké rozvody plynu a vody -ústřední topení -montáže a revize kotelen.

Prodej: -keramika -podlahy -krby.

Pokrývačské práce Pokládka a opravy střešních pláštů. Krytiny betonové, pálené, plechové, vláknocementové a další. Tesařské práce Krovy, pergoly, altány, přístřešky - dodávky, rekonstrukce, opravy. Klempířské práce Stavební klempířství, falcované krytiny, fasádní prvky.

INFRATOPENÍ Infratopení představuje nejmodernější a ekonomicky velmi výhodnou alternativu vytápění: -nízké provozní náklady -odhadovaná životnost až 120 let -topné panely -infračervené topné panely -obrazové topné panely -obrazové topení -infravytápění -topení -vytápění.

Elektroinstalace a Elektromontáže: - Rozvody elektro průmyslových i obytných budov - Fotovoltaické elektrárny - Hromosvody - Instalace a montáž osvětlení interiérů a exteriérů - Revize Novostavby a rekonstrukce: - Byty, administrativní budovy a objekty státní správy - Zděné rodinné domky - Dřevostavby - Činžovní bytové domy - ...

- zednické práce z kamene, cihel - dlažby - obklady - malování interiérů - sádrokartony

JAF HOLZ je jedním z největších obchodníků se dřevem a dřevěnými materiály v České republice. Ze širokého sortimentu velkoplošných materiálů, řeziva a dýh, které JAF HOLZ nabízí a díky úzké spolupráci s mateřskou firmou v oblasti produktů si vybere každý výrobce i spotřebitel. Doprava zabezpečená vlastními vozidly a smluvními dopravci, ...

Potřebujete levné a přesto kvalitní česká okna či žaluzie? Obraťte se na nás! Prodej a výroba plastových oken a dveří, výroba eurooken. Nabízíme plastová okna OTHERM, dřevěná eurookna, hliníková okna, dveře, garážová vrata Hörmann, vrata - brány, průmyslová vrata, stínicí technika Climax, markýzy, žaluzie, parapety. Komplexní služby - zaměření, ...

Provádím stavební činnost včetně rekonstrukce a fasád.

Veškeré zemní práce pomocí traktorbagru - nakladače CAT 432E, základy na rodinné domy, přípojky, terénní úpravy, různé výkopy.Cena za práci 1hod./Kč 700, -.

Vodoinstalatérství, topenářství

Výroba - pergoly - altány - zahradní domky - stání pro auta Realizace a rekonstrukce - střechy

Práce: -pokrývačské -klempířské.

Projektová činnost ve výstavbě Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Projektování elektrických zařízení Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Revize, prohlídky a zkoušky určených ...

Realitní činnost. Stavební práce.

Hledáte bazar použitých stavebních strojů? U nás Vám nabízíme široký výběr prověřených použitých stavebních strojů, nákladních a užitkových vozidel. Vámi zakoupený stavební stroj Vám odvezeme až na místo určení. Zajistíme financování, váš stroj na protiúčet. Zajišťujeme prodej - výkup - leasing - protiúčet.

Zámečnictví, drobné zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. Výroba: - ocelové konstrukce - oplocení - posuvné a samonosné brány - venkovních zábradlí - schody, schodiště.

Projektová kancelář. Služby: - projektová činnost ve stavebnictví: - zpracování projektové dokumentace novostaveb, rekonstrukcí a modernizací staveb - odhadce nemovitostí - oceňování majetku, znalecké posudky pro nemovitosti - autorizovaný inženýr pro pozemní stavby - architektonické studie - energetické audity.

Truhlářství, truhlářské práce. Podlahářství, podlahářské práce. Pokrývačství, pokrývačské práce. Tesařství, tesařské práce. Kompletní servis - grafické návrhy, 3D návrhy, výroba: - zařízení interiéru bytových i nebytových prostor, kanceláře, restaurace: - kuchyňské linky - podlahy - interiérové dveře.

Realizace: - fotovoltaické sluneční elektrárny včetně dodání solárních modulů - hladinová regulace. Výchozí i periodické revize: - elektrická zařízení - malé vodní elektrárny s měřením kompenzace a síťové ochrany.