Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Dodávka, montáž: -plastová okna, dveře značky Kömerlling -garážová vrata, vratové systémy Hörmann -pohony pro vrata a brány -sluneční markýzy.

Elektroinstalace: -automobilové aplikace -zabezpečovací systémy -autorádia -domovní aplikace -elektromontážní práce -kamerové, přístupové systémy -telefonní ústředny -revizní činnost -autotelefony (handsfree sady) -počítačové sítě.

Nabízíme klempířské a pokrývačské práce, montáž a opravy všech druhů střešních krytin, izolace nad krokvemi systém TOPROCK, montáž střešních oken ROTO, VELUX, cenové kalkulace, střechy na klíč.

Prodej a dodávka: -interiérové systémy -sádrokartónové systémy -podhledy -osvětlení -tepelné izolace -střešní okna -izolace -barvy -stavební chemie -stavebniny -polyetylény -PVC obklady a parapety -20 prodejních míst v ČR.

Projektová dokumentace: -inženýrské stavby. Zpracování: -projektové dokumentace bytové domy, výrobní haly, komerční a administrativní stavby, inženýrské stavby.

Lakýrnické práce. Malířské práce. Renovace eurooken.

Nabídka služeb: -míchání fasádních a interiérových barev dle vzorníků -míchání ušlechtilých omítek dle vzorníku -rozvoz zboží na objednávku -realizace nátěrů fasád i interiérových -realizace zateplovacích systémů -protipožární nástřiky -sanace vlhkého zdiva -sanace popraskaných fasád -stavební práce -technické výpočty ...

Truhlářství. Truhlářské práce -okna, eurookna -vchodové a interierové dveře.

Správa bytů a nemovitostí. Výroba a rozvod tepla. Energetické konzultace, audity. Projektová činnost.

Pila. Dřevovýroba: -latě -prkna -hranoly -fošny -výroba konstrukčního řeziva -impregnace -dřevěné obaly.

Vestavba termoizolací dodávkových automobilů. Vnitrostátní přeprava zboží. Truhlářství. Zemědělská činnost.

Prodej, montáž: -okna, dveře -vrata -brány -rolety.

Velkoobchod, maloobchod, prodej. Železářství: žebříky, lešení, štafle, schůdky a ostatní výšková technika -stavební nářadí stavební chemie -malířské potřeby -potřeby pro kutily, zahrádkáře -zámky a kování.

Maloobchod, velkoobchod, výroba: -vrata, brány.

Velkosklad: - podlahové krytiny ( koberce, PVC, stavební chemie ) Pokládka: - podlahové krytiny ( koberce, PVC ) - plovoucí podlahy - podlahové lišty Prodej: - stavební chemie ( pro pokládku koberců a PVC ) - plovoucí podlahy - podlahové lišty Profesionální služby: - architektům, projektantům, stavitelům - podpora od ...

Výroba a montáž dveří. Velkoobchod: -dveře -velký výběr přechodových podlahových profilů -široký výběr podlahových obvodových lišt. Maloobchod: -dveře -velký výběr přechodových podlahových profilů -široký výběr podlahových obvodových lišt. Služby: -kompletní podlahářské práce -montáž dveří.

Vyrábíme a montujeme vnitřní žaluzie, plissé, japonské stěny, venkovní žaluzie, rolety a markýzy. Montujeme protihmyzové sítě a těsnění oken. Dodáme vestavěné skříně, šatny, knihovny a nábytek na míru, shrnovací dveře a stěny, sprchové zástěny. Montujeme garážová a průmyslová vrata.

Práce: -instalatérské -topenářské -plynařské.

TRUHLÁŘSTVÍ-PODLAHÁŘSTVÍ Moderní zakázková výroba nábytku(kuch.linky, vest.skříně, dětské pokoje, ložnice.obývací pokoje) dodávky a pokládka podlah v četně renovací, výroba a obklady schodišť.Dále dodávám a montuji dveře a zárubně od předních českých výrobců(Sapeli, Cag, schrnovací dveře firmy Hopa. Zaměření a cenová kalkulace zdarma. Rychlé ...

Projektování, výstavba, rekonstrukce elektrických zařízení: -venkovní vedení NN, VN, VVN -kabelová vedení NN, VN -transformační stanice a rozvodny -veřejné osvětlení. Výroba: -ocelové příhradové stožáry pro energetiku -ocelové osvětlovací a anténní stožáry -ocelové kontrukce. Služby: -transformátory -prodej, opravy, ...

Projektování, výstavba, rekonstrukce elektrických zařízení: -venkovní vedení NN, VN, VVN -kabelová vedení NN, VN -transformační stanice a rozvodny -veřejné osvětlení -domovní a průmyslové elektroinstalace. Oprava, prodej: -transformátory. Ocelové příhradové stožáry pro nergetiku a konstrukce.

Práce: -zámečnické -stavební.

Montáž, opravy, údržba: -elektrická zařízení -revize elektroinstalace -projekty -přihláška k odběru elektrické energie. Prodej, maloobchod, velkoobchod: -osvětlovací technika včetně výpočtů, návrhů, poradenství -světelné zdroje -elektrické topné systémy. Prodej ručního a elektrického nářadí, nástrojů, doplňků, vybavení dílen, ...