Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Sanace: -zdiva, zateplení -fasády. Zámkové dlažby: -obruby. Stavební práce: -rekonstrukce bytů -výstava nových RD -půdní vestavby.

Montáž, prodej a servis: -tepelná čerpadla -fotovoltaické elektrárny -hromosvody.

Prodej nábytku: -obývací stěny, ložnice, postele, matrace -sedací soupravy -české kuchyňské linky, prodej, montáž -dětský a kancelářský nábytek. Výroba Manětín 311 331 62 Manětín Pracovní doba: Po- Pá 6-16 hod Tel: 739 350 042 E-mail: info@stuksa.cz michalkolar@stuksa.cz

Výroba: -nosné ocelové konstrukce -radiátory -kryty radiátorů -ocelové palety -držáky všech druhů -balkonové konstrukce -dřevěné palety -obalové bedny.

Truhlářské práce. Výroba: -masiv nábytek -dveře -okna -schody.

Projekty: -studie a projekty rodinných domů -projekty interiérů bytů a kanceláří.

Stavební a projektová činnost. Výstavba inženýrských sítí - vodovody, kanalizace. Revitalizace vodních toků. Rekonstrukce a úprava rybníků.

Smaltérství. Zámečnictví. Silniční nákladní doprava. Koupě, prodej, pronájem nemovitostí.

Výroba a prodej nábytku z masivu. Nabídka jídelních stolů, lavic, kuchyní a interiérových dveří.

Stavební práce: -statické zajišťování staveb -odstraňování vlhkosti staveb -projektové a inženýrské práce -znalecká činnost -statika mostů -sanace památkových objektů -injektáže-trny, kotvy, táhla -tesařské práce -truhlářské a sklenářské práce -umělecko-řemeslné práce.

Výstavba: -inženýrské stavby -kabelové a plynové vedení -kanalizace -vodní nádrže a čistírny odpadních vod -úpravy vodních toků -vodovody -venkovní rozvody NN -zámková dlažba. Zemní práce. Čištění odpadních vod. Zpevňování ploch komunikací. Terénní a parkové úpravy. Dekontaminace zemin a konstrukcí. Likvidace nebezpečných ...

Nabízíme pásové pily BOMAR, PILOUS a TM-Jesenice, pilové pásy AMADA, vázací prostředky, pilové kotouče, brusivo a nářadí. Samozřejmě stroje usadíme, ukotvíme a zaškolíme obsluhu. Provádíme i kompletní servis pásových pil.

Stavební firma: -dodávky, montáž -okna, dveře, garážová vrata, žaluzie -plovoucí podlahy -stavební práce -rekonstrukce interiérů.

Stavební práce. Realitní, projektová činnost.

Služby: -architektonické -projektové -inženýrské -stavební činnost.

Práce: -instalatérské -topenářské -drobné stavební -správa budov -měření tepla, vody.

Kamenictví: -pokládka kamenných dlažeb -obkládání stěn -betonové dlažby -kamenná schodiště -vše od kamene.

Stavební a inženýrská společnost. Činnost: -stavební -stavby na klíč -inženýrská -projekční -realitní. Práce: -sádrokartony -kazetové podhledy -obklady, dlažby -malířské práce -kompletní interiéry.

Prodej: -nástroje a nářadí -nástroje na závity -nástroje s VBD -upínací nářadí -řezné nástroje -ruční nářadí -brusivo -měřidla.

Provádíme elektromontážní a elektroinstalační práce, rekonstrukce a opravy stávajících rozvodů, zhotovení nových rozvodů vč. přípojek NN pro všechny objekty.

Prodej a půjčování kanadských vysoušečů a odvlhčovačů, topidel, vysavačů, čerpadel. Pronájem volných prostor.

Prodej a montáž zařízení pro ekologické spalování zn.VERNER, VIGAS, OPOP, ATMOS: -krbová kamna -interiérové kotle -kotle na kusové dřevo -automatické kotle na obilí, pelety. Topenářské a instalatérské práce.

Architektonické návrhy a projekty pozemních staveb. Architektonické návrhy, realizace interiérů. Výroba: -kancelářský nábytek -atypický nábytek.

Atelier stavebních činností a architektury: -stavební činnost -projekční činnost -architektonické úpravy -návrhy interiérů -inženýrská činnost -stavby na klíč.