Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Práce: -klempířské -pokrývačské -izolatérské.

Prodej, montáž: -plastová okna -vchodové dveře -žaluzie, sítě proti hmyzu, parapety. Mikroventilace. Zdarma: -zaměření -doprava.

Geodetické práce: -geodézie -bodová pole -GPS -inženýrská geodezie -dokumentace staveb -dokumentace technologických zařízení -realitní činnost -katastr nemovitostí -geometrické plány -vytýčení hranic -pozemkové úpravy -mapování -technické mapy měst -základní mapy závodů -účelové mapy -podklady pro ...

Půjčovna, pronájem: -vysokozdvižné montážní plošiny k natírání, mytí a opravám fasád, montážím reklam, kácení stromů -pracovní přívěsné plošiny kloubové, nůžkové, aku i diesel pohon.

Velkoobchod a maloobchod pro náročného zákazníka. Keramické obklady a dlažby. Dlažby průmyslové režné i glazované. Obklady fasádní, pórovinové, skleněné. Keramické tvarovky, schody. Lepící tmely, barevné spárovací hmoty, barevné silikony, kyselinotvorné zálivky, barevné okrajové lišty k obkladům, potřeby pro obkladače. Obkladačské práce, ...

Elektroinstalace. Montáž, opravy a údržba: -elektrická zařízení -hromosvodná zařízení -montáž elektrických přípojek -zabezpečovací systémy objektů. Výroba elektrických rozvaděčů. Měření a regulace. Výškové práce s montážní plošinou.

Výroba prefabrikátů a kamenolomy. Pozemní a podzemní stavitelství: -výstavba mostů silničních, železničních -výstavba komunikací -podkládka živičných vrstev vozovek -výstavba kanalizací a čistíren odpadních vod.

Sklenářství: -sklenářské práce -zateplování oken. Domácí potřeby. Železářství.

Akční-nářadí.cz On-line prodej: -obráběcí stroje -vzduchotechnika -diamantové stroje a nástroje -elektrické i ruční nářadí pro kutily a profesionály -zahradní technika a příslušenství. Největší výběr nářadí na českém internetu.

Inženýrská kancelář. Stavební firma. Realitní činnost.

Montáž - sádrokartonové systémy Realizace a pokládka - obklady - dlažby i zámkové Rekonstrukce bytů na klíč - výstavby domů na klíč (od základové desky po střechu) Zednické práce

Stavební výroba: -plynovody-VVTL, VTL, STL, NTL, včetně rekonstrukce těchto plynovodů a montáž regulačních stanic -výstavba vodovodních a kanalizačních sítí -provádění rehabilitací na starých potrubních řadech -provádění stresstestů na nových potrubních řadech -cementace ocelových a litinových potrubí od průměru 100 do 600 mm ...

Kompletní dodávka staveb: -průmyslové a občanské výstavby.

Výroba, montáž: -plastové ploty. Prodej, montáž: -čistírny odpadních vod -zastřešení bazénů -bazénové technologie a příslušenství. Opravy bazénů a nádrží z plastu.

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál kabely, baterie -svítidla kancelářská a průmyslová, venkovní osvětlení apod.

Výroba, prodej, dodávky: -vnitřní a venkovní odpojovače1-38, 5 kV -vnitřní a venkovní vypínače 24 a 38, 5 kV -venkovní odpojovače 72, 5-420 kV. Zámečnické práce. Galvanické pokovování.

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku.

Dřevařské výrobky. Maloobchod, prodej: -veškerý sortiment včetně komponentů pro výrobu nábytku, kuchyní a truhlářských výrobků.

Zajištění projektování, dodávky, zkoušky a uvedení do provozu investičních celků pro energetiku.

Truhlářské práce: -zakázková výroba nábytku do interiéru i exteriéru -výroba kuchyňských linek na zakázku -výměna dřezových desek -obložení stěn -obložení stropů -okna - dveře -nábytek do pracovny -nábytek do ložnice -schody, zábradlí -skříně, regály, komody -plovoucí podlahy.

Služby: -projekty všech stupňů a realizace vlastních návrhů -architektonické návrhy interiérů a zahrad.

Kovovýroba. Průmyslové podlahy. Stavební konstrukce. Stavební zámečnictví.

Realitní kancelář. Geodetické práce.

Služby: -výškové montážní práce -manipulace břemen pomocí autojeřábů AD -převoz materiálu automobily s hydraulickou rukou.

Truhlářství: -truhlářské práce -výroba nábytku -vybavení interierů.