THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Prodej, montáž výrobků REHAU: -podlahové a stěnové vytápění -vytápění průmyslových, sportovních hal, sportovních ploch -vytápění betonových konstrukcí -napojení topných těles -vnitřní rozvody vody -trubky pro průmyslové rozvody.

Profesionální montáž garážových vrat, oken a dveří z PVC i hliníku.

Výroba: -žárobetony hutné -žárobetony izolační -torkretovací hmoty -dusací hmoty -plastické hmoty -malty a tmely -suché směsi s keramickou vazbou -žárobetonové prefabrikáty, tvarovky.

Montáž, servis a prodej klimatizací Daikin, LG, Toshiba a tepelných čerpadel Daikin Altherma a LG Therma V. Projekce, montáž, prodej, servis, dotace: -tepelná čerpadla vzduch-voda, vzduch-vzduch.

Výroba a montáž: - čistírny odpadních vod - neutralizační stanice - mikrofiltrace - ultrafiltrace - odparky - odstředivky - odmašťovací stroje - linky povrchových úprav - odmašťovny - odmašťovací boxy - pračky vzduchu - ekologická zařízení - zásobníky - nádrže z polyetylenu a polypropylenu - zahradní bazény - ...

Stavební práce na klíč-komplet. Projektová a inženýrská činnost. Stavební technologie-vývoz dovoz omítky. Stavební práce-opravy rekonstrukce. Stavební pozemky-vyhledávání.

Stavební práce: -montáž sádrokartonů -zateplování fasád -nátěr fasád -rekonstrukce domů a bytů -rozvody vody, plynu, elektřiny -revize vody, plynu, elektřiny -pokládka koberců, lina -podlahové topení REHAU -výstavba sportovišť.

Rekonstrukce staveb suchou technologií. Komplexní stavební činnost: -půdní vestavby na klíč -sádrokartonové konstrukce -projekční a inženýrská činnost. Elektroinstalační práce. Prodej-střešní okna: -FENESTRA -SOLÁRA -VELUX.

Projektová a inženýrská činnost ve výstavbě: -projekty veškerých pozemních staveb -technické dozory -činnost architekta.

Zakázková výroba nábytku: -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -kuchyňské linky -interiéry prodejen -postforming -zdravotnický -hotelový -školní -nábytkové vybavení -kuchyně -obýváky -dětské pokoje -komody -vybavení restaurací -interierové vybavení.

Pozemní a inženýrské stavby. Domovní instalatérské práce.

Stavební činnost: -veškeré stavební práce. Stavební truhlářství a tesařství. Lakování automobilů: -tel.377450650. Elektroinstalační práce. Zámečnictví: -portály, výklady -stavební prvky -výrobky z hliníkových profilů (např.WICONA) -schodiště. Topenářské práce, montáž a opravy ústředního topení. Malířské a lakýrnické práce, ...

Projekce, realizace staveb, prodej, vodoinstalace: -bazény -tepelná čerpadla pro ohřev bazénové vody -solární systémy pro ohřev bazénové vody -koupací jezírka - biotopy -kořenové čistírny -vířivé vany -sauny.

Prodej, montáž: -technika k ochraně majetku -bezpečnostní dveře, folie, mříže. Služby: -nouzová zámečnická havarijní služba -otevírání dveří -opravy po vloupání -zámečnictví.

Výkon zeměměřických činností: -geodetické práce pro katastr nemovitostí -geometrický plán -vytyčení pozemku -zaměření stavby, věcné břemeno. Odpovědný geodet. Účetní služby, mzdová agenda.

Stavební činnost. Stavební firma: -občanská a bytová výstavba zaměřená na -zemní práce -betonáž -zdění -vodorovné konstrukce -tesařské práce -omítky -hydroizolace -obklady a dlažby -malby.

Výroba a opravy: -speciální nástavby VLH (volně ložené hmoty) -sklápěcí nástavby -výměnné nástavby -opravy podvozků. Práce: -zámečnické -obrábění kovů.

Pohřební služba: -pohřby s obřadem, bez obřadu -smuteční květiny, parte -odvozy zesnulých nonstop -pohřby do země -vyřízení administrativy. Máme vlastní smuteční síň. Zajistíme řečníka, kněze, hudbu. Prodej rakví, obalů na urny. Kamenictví: -opravy, renovace hrobů -zlacení písma -prodej a motáž pomníků -prodej náhrobního ...

Izolace, izolační práce: -proti vodě -plochých střech -bazénů -jímek -teras a balkonů -podlah -jezírek -hydroizolace střech -izolace proti radonu.

Kompletní střechy včetně krovů. Montáž střešních oken VELUX. Pokrývačské a klempířské práce.

Kovovýroba: -mříže, brány, vrata -zámečnické práce -montáž žaluzií, rolet, sítí proti hmyzu -zasklívání balkonů a lodžií -montáž sekčních vrat včetně pohonů.

CNE Trade, spol. s r. o. Dceřiná společnost Czech Nature Energy a. s. působící od roku 2008. V nabídce společnosti naleznete fotovoltaické elektrárny, solární termické systémy pro ohřev teplé užitkové vody a podporu vytápění, tepelná čerpadla, mikrokogenerace. Vše na klíč, s možností prodlouženého záručního i pozáručního servisu. CNE Trade ...

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce. Práce: -zámečnické -stavební.