THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
VODA, KANALIZACE, PLYN, REKUPERACE, SOLÁRNÍ SYSTÉMY. INSTALATÉRSKÉ PRÁCE: -vodovody -kanalizace -koupelny -boilery -hydrantové systémy. TOPENÁŘSKÉ PRÁCE: -rekonstrukce a montáž topení. REKUPERACE. PLYNAŘSKÉ PRÁCE. SOLÁRNÍ TERMICKÉ SYSTÉMY.

Natěračské práce. Nátěry: -fasády -střechy -mosty -jeřáby -sila -konstrukce -energomosty.

Malířské a lakýrnické práce.

KOMPRESORY A TLAKOVÁ VZDUCHOTECHNIKA - prodej, servis, poradenství. Kompresory -pístové -šroubové -pojízdné -stacionární – dílenské kompresory UniMaster, SilentMaster, 10+Master, Tandem. Přenosné a pojízdné kompresory – UniMaster, CompactMaster, SuperMaster, Medic-Air, SilentMaster, 10+Master, PetrolMaster, Mobilní Air System. Šroubové ...

Stavební práce: -izolace plochých střech -tepelné izolace -izolace základových desek -izolace proti radonu -živičné šindele -klempířské práce -natěračské práce -hromosvodářské práce -pokrývačské práce -polykarbonátové světlíky.

Realitní a geodetická kancelář. Zeměměřičské a kartografické služby. Letecká fotogrammetrie.

Projektování, provádění staveb. Požární bezpečnost staveb.

Plynové spotřebiče: -montáž -servis -záruční i pozáruční opravy.

Specializujeme se na klempířské, pokrývačské a (tesařské) práce.   Starosti s Vaší střechou nechte na nás. Přijedeme, zaměříme, poradíme, doporučíme materiály dle technických možností Vaší střechy a vyhotovíme rozpočet. Vše samozřejmě zdarma. Nabízíme kompletní servis prací. http://www.klempirstvi-pokryvacstvi-herman.cz

Prodej, poradenství a pokládka podlahových krytin: -koberce, PVC -plovoucí podlahy dřevěné, laminátové -parkety -masivní podlahy -vinylové podlahy -renovace podlah. Zastoupení firem: -BONA -MAKO -BHK -EGGER -FATRA -BALTERIO Půjčovna brusek.

Protisluneční technika. Vybavení interiérů: -žaluzie všch typů -venkovní rolety, interiérové rolety -shrnovací dveře -vestavěné skříně na míru -garážová vrata -vjezdové brány -markýzy -síta proti hmyzu. -montáž žaluzií, markýz, rolet, těsnění, skříní, sítí, -montáž výjezdových vrat.

Tesařství: -krovy, pergoly, zahradní altánky, přístřešky -montáž roubených konstrukcí (srubů) na klíč -dodávky, montáž všech druhů střešních krytin -kompletní dodávky, montáž klempířských prvků -kompletní dodávky, montáž střešních oken VELUX.

Dodávka, montáž, servis: -plastová okna.

Stavební práce: -stavby nových domů na klíč -půdní vestavby a sádrokartonářské práce -zateplování fasád, oplocení objektů -rekonstrukce domů, bytových jader, … -chodníky, zámkové dlažby -střechy, krovy.

Topenáři. Topení, voda. Obchodní činnost. Prodej sanitární keramiky a doplňků koupelen: -koupelny -obklady -dlažby -vodoinstalační materiál.

Prodej a opravy: -elektrické zařízení. Montáž, prodej: -počítačové sestavy. Návrhy, realizace: -LAN a WLAN sítě. Montáž, opravy: -měřící a regulační technika. Výroba, opravy: -elektrické stroje a přístroje. Provádění výškových stavebních prací.

Prodej: -stavební materiál -zahradní technika -elektrické nářadí BOSCH, NAREX -barvy a omítky DUFA -ochranné pracovní pomůcky. Prodejny: -Stavebniny Kdyně, Nádražní 678 tel. 724070953 -Stavebniny Holýšov, Jiráskova 70 tel. 724070954 -Prodejna Domažlice, Havlíčkova 6 tel. 379722966.

Provádíme elektroinstalace, audio, video, antény, opravy strojů a zařízení, zabezpečovací služby. Vše rychle a kvalitně za příznivé ceny. Na zabezpečovací systémy Jablatron zdarma prodloužená záruka na 5 let.

Izolace, sanace, stavební chemie, odvodnění: -izolace proti vlhkosti -nové i renovace -kompletní sanační systémy -odstraňování vlhkosti -řešení teras, balkonů -reprofilace betonových konstrukcí, jímek -průmyslové podlahy. Stavební, projekční a obchodní činnost. Sanační práce a rekonstrukce, poradenství v oblasti izolačních ...

Výroba, montáž: -vchodové dveře -vchodové sestavy -lamelové dveře -sluneční markýzy -plastová okna -rolety -okenní žaluzie (vnitřní, venkovní) -síta proti hmyzu -balkonové dveře (otvírané, posuvné) -zimní zahrady. Vše včetně montáže do stavby.

Práce: -pokrývačské -tesařské -klempířské.

Specializovaná prodejna instalatérských potřeb-voda, topení, plyn. Prodej: -kotle -průtokové ohřívače -podlahové topení -nářadí, stroje -platové potrubí pro vodu a vytápění -odpadní trubky, tvarovky -vany, sprchové kouty.

Zakázková výroba: -zahradní nábytek -parkový a městský nábytek -školní, kancelářský, dílenský nábytek -grily. -stavební zámečnictví-vrata, branky, oplocení, přístřešky, zábradlí, schody, mříže, závory aj.

Foukaná izolace minerální vatou ISOVER, ROTAFLEX a PUR GRANULATE TIPUREN .Vhodná pro starší RD i novostavby, průmyslových, zemědělských objektů. Zateplení střech, stropů, stěn . Velká úspora nákladů na vytápění, rychlá návratnost investice.

Zámečnictví: -automatické vjezdové brány -garážová vrata -průmyslová vrata -parkovací systémy -roletové systémy.