THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Tesařské a pokrývačské práce -stavby krovů, střech, teras, pergol, altánů či dřevěných konstrukcí -renovace a rekonstrukce střech i krovů.

Naše kancelář nabízí níže uvedené služby v oblasti zeměměřických prací pro soukromé osoby, podnikatelskou sféru, obce a státní správu.

Stavební firma: -stavby rodinných domů na klíč -rekonstrukce -zateplování fasád -bytová jádra -sádrokartonové konstrukce -ploty, -obklady, dlažby -registrovaná firma v programu Zelená Úsporám.

BAZÉNY -dodávka, montáž -bazény s příslušenstvím -zastřešení bazénů -vířivé bazény -solární ohřev bazénů -zastřešení bazénů -tepelná čerpadla -bazénová chemie -vířivé vany.

Profesionální distribuce nábytkového kování. Nabízíme kvalitní kování přímo od výrobců: Titus, Lama, Huwil, Häfele, Camar, Vibo. Dodáváme spojovací kování, úchytky, knopky, klopny, tlumiče, nohy a nožky, zásuvkové systémy, závěsy, kolečka, rektifikační závěsy a kluzáky, zámky, podpěrky polic, konzole, drátěný program, nábytkářské profily. ...

Stavební firma: -stavební práce -údržba bytového fondu -stavební opravy.

Topenářské a vodoinstalatérské práce.

Malířské, lakýrnické a nátěračské práce.Veškeré malířské speciální techniky.Zednické práce. -Benátský štuk -batikování -imitace zemin -lepení stropních kazet -tapetování -fasádní práce -výměna oken -sítě proti hmyzu -veškeré autoklempířské práce -drobné mechanické opravy -zajištění autolaku

Výroba a montáž nízkoenergetických dřevostaveb, rodinných domů na klíč.

Poradenství, zaměření, výroba, prodej: -plastová okna -dveře -zimní zahrady, pergoly -dělící stěny -doplňky, nábyek -výměny oken v bytě -rekonstrukce interierů.

Prodej, půjčovna, e-shop: -nářadí profesionální -hobby nářadí -zahradní nářadí -ruční nářadí -brusivo, vrtáky, sekáče -slévárenské nářadí -licí naběračka, legovací zvonek, stahovací sítko, kokilové kleště, pánve -NAREX, HITACHI, FLEX, MILWAUKEE, AEG, WORKS, EXTOL, FERM, PROMA, EINHELL, YATO, ZBIROVIA, MAGG, TONA, ...

Truhlářství. Zakázková výroba a montáž: -kuchyně -vestavěné skříně -kompletního vybavení interiérů.

Zámečnictví. Návrhy, výroba a montáž schodišť, vrat a bran.

Zajištujeme veškeré služby pro vaše střechy v Plzeňském a Středočeském kraji. Stavební práce: -kompletní střechy -pokrývačské práce -zednické práce -klempířské práce -opravy, rekonstrukce staveb -střešní okna.

Zabývám se zakázkovou výrobou nábytku, dle přání zákazníka, přičemž je veliký důraz kladen jak na kvalitu výrobků, tak i na vstřícný přístup k zákazníkům. Vyrábím nábytek pro domácnosti i firmy. Předmětem mojí práce jsou kuchyňské linky, vestavěné skříně, dětský nábytek, studentský nábytek, obývací pokoje, vybavení kanceláří, firem, recepcí. ...

Stavební firma: -fasády, opravy fasád -zateplování budov -strojní omítky -sanační omítky -pronájem lešení.

Výroba, prodej, montáž: -kompenzační rozváděče -kompenzační regulátory -optoizolačních relé -automatizace -montáž a dodávka zařízení VN a NN.

Sklenářství. Zasklívání v dílně i na místě: -okna -dveře -skleníky -výklady -zrcadla všech tvarů a velikostí. Rámovámí obrazů a pasparty Broušení skel do nábytku-zrcadel. Vrtání otvorů do skla. Izolační dvojskla a trojskla včetně montáže. Skleněné náhrobní desky: -nápisy -pískování skla. Vitráže skládané: -do olova ...

Velkoobchod: -neželezné kovy pro technické účely -elektrovodná měď -slitiny těžkých kovů. Strojírenské kooperace: -obrábění -výpalky z plechů -zámečnické práce. Autodoprava do 1, 5 tuny. Výkup: -kovový odpad.

Zámečnické práce. Služby-nonstop-havarijní nouzové otevírání: -bytů -automobilů -trezorů -zámků. Ztráta autoklíčů od automobilů-výroba na počkání. Výroba: -klíčů -autoklíčů. Prodej, opravy a montáže zámků. Pancéřové dveře: -prodej -montáž -opravy.

Výroba: -uhlíkové kartáče -grafitové díly -grafitové lamely -uhlíky -grafitové kroužky, těsnění -kartáčové držáky -zakázková výroba. Soustružnické práce. Kovoobrábění. Zámečnictví.

Velkoobchod a maloobchod, vzorková prodejna: -voda, plyn, topení -zdravotní keramika -rozvody z plastů, mědi a nerezu -odpadní PVC -armatury -upevňovací materiály na zdravotní keramiku -lisovaná měď -lisovaná nerez.

Rekonstrukce bytových jader bytů a v rodinných domech, -vodoinstalatérské -elektrikářské a stavebně montážní práce (vše na klíč). -obkladačské práce (práce s keramikou). Provádíme technický dozor investora, zajistíme revize.

Výroba, montáž: -dřevěných příhradových vazníků -střechy na klíč -klempířské práce -tesařské práce.

Čištění studní, rekonstrukce, výměna čerpadel, dezinfekce a další.