THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavebniny Služby: -kamionová doprava -autoservis Práce: -zemní Ubytování: -chaupa

Práce: -Inženýrská činnost v investiční výstavbě -bytové, občanské a průmyslové stavby

Zemědělská společnost - výroba a prodej dopravních značek - rostliná a živočišná výroba - polní a zemní práce.

Stavební práce, projektování: -novostavby -rekonstrukce -půdní vestavby -přístavby, nástavby -instalatérské práce.

Prodej, e-shop: - elektroinstalační materiál Služby: - elektroinstalační práce - návrhy a montáže fotovoltaických systémů

Výroba: - vzduchotechniky Výroba, pronájem: - mobilní kotelny Elektroprojekce.

Projekty, dodávky, montáž, servis, revize, zkoušky: -elektroplynové spotřebiče -plynové vytápění -olejové vytápění -podlahové topení -rozvod plynu -rozvod teplé a studené vody. Zednictví-rekonstrukce koupelen.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - sádrokaronářské

Výroba upevňovacích systémů - zemní vruty a kotvy. Zámečnická výroba.

Prodej a pokládka podlahových krytin: -koberce, lina -plovoucí podlahy -parkety, korky -obkládání schodů -renovace starých dřevěných a parketových podlah.

Kompletní sevis kotků, hořáků a kotelen. Montáž, opravy a servis - kotle, hořáky - plynová zařízení. Revize - hasící přístroje - komíny - elektrická a plynová zařízení - tlakové nádoby. Školení topičů a obsluh plynových zařízení.

Instalace, rozvod: -plyn -voda -topení -elektro. Montáž, oprava plynových spotřebičů. Průmyslové kotelny, průmyslové vytápění.

Průmyslové lakování dílů pro automobilový průmysl - autolakovna. Autodoprava - dodávková a nákladní přeprava - mezinárodní a tuzemská - skladování. Kovovýroba - svařování - lisování - řezání. Přírodní dřevostavby - výroba altánů a odpočinkových lavic v turistických oblastech.

Práce: - stolařské - truhlářské

Autodoprava nákladní vnitrostátní i mezinárodní. Opravy a servis nákladních vozidel. Zemní práce.

Prodej - barvy, laky, lazury, mořidla - lepidla - kotvící materiál - stavební chemie - úklidová drogerie - dekorativní kosmetika - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy

Stavba, výstavba: -bytové domy -nebytová výstavba -rekonstrukce

Dřevařská výroba - výroba ekologických paliv - dřevěné brikety a štěpky. Kovovýroba - zámečnické práce - vrtání, soustružení, frézování a lisování.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -střešní materiály -střešní krytiny -střešní okna -izolace -plechy -okapy

Dřevoprodej, prodej: - desky DTD, OSB, MFP - překližky - hranoly, latě - truhlářské řezivo - nábytkové kování

Stavební společnost, výstavba: - občanské stavby - rekonstrukce budov - zateplování domů

Účetní a daňové poradenství. Projektová činnost ve stavebnictví. Finanční poradenství.

Výroba a prodej: -kabely oheň nešířící a ohniodolné -kabelové soubory -hermetické kabelové průchodky.