Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Výstavba: -montované rodinné domy-dřevostavby -nízkoenergetické domy -průmyslové haly -sportovní haly -zemědělské haly -komerční stavby na klíč

Truhlářství. Prodej, výroba: -kuchyňský nábytek.

Energetika, poradenství, architektura: -energetické audity -projektová činnost -alternativní zdroje energie.

Prodej, montáž, servis: -solární systémy - kolektory pro ohřev teplé užitkové vody (TUV).

E - shop a prodej: -vybavení dílna a domácnosti -zahradní technika -krby -krbová kamna -dřevěné pelety -ekologické palivo -úklidová technika -autopříslušenství -měřící technika -obráběcí stroje -ruční a elektrické nářadí -svářečky -svítilny -stavební stroje. Doprava: -rozvoz zboží po celé ...

Profesionální montáž garážových vrat, oken a dveří z PVC i hliníku.

Prodej: -nářadí a nástroje -spojovací materiál -ochranné pracovní pomůcky.

Geodetické, kartografické služby a vybaní: -geometrické plány -vytyčování hranic -výškopisné plány -práce ve výstavbě. -inženýrská geodézie -zaměření stavby -oddělení pozemku -zaměření podkladů pro projekt -zaměření inženýrských sítí-plynovod, el.vedení, optické kabely apod. -základní mapy závodů.

Prodej, montáž, servis: -garážová vrata. Zasklívání balkonů. Prodej, montáž, servis: -sluneční technika -rolety -žaluzie -sítě proti hmyzu -bytové dopňky -těsnění oken a dveří -shrnovací lamelové dveře -polstrování dveří -markýzy -koupelnové sprchové boxy.

Zámečnictví. Soukromé doučování: -matematika.

Prodej interiérových dveří, zárubní a kování.

Maloobchod -obklady -dlažby -stavební chemie -sanitární keramika.

Výroba: -vrtné nářadí pro stavebnictví a geologii -strojní celky (vrtací hlavy, injekční a výplachová čerpadla) -vrtné tyče, šneky, nádoby vrtací -výroba a renovace náhradních dílů pro stavební stroje -strojní třískové obrábění včetně CNC strojů -zámečnická výroba.

Paspartování a rámování. Sklenářství. Velkoobchod: -dorazové lišty.

MARKET Klatovy. Velkoobchod, maloobchod: -hospodářské potřeby. -spojovací materiál. -ruční, elektrické nářadí. -ochranné pracovní pomůcky. -barvy, laky, tmely. -krmiva.

Kovoobrábění, vrtání, svařování, opravy zemědělské techniky, zámečnické práce, frézování, CNC frézování.

Specializujeme se na klempířské, pokrývačské a (tesařské) práce.   Starosti s Vaší střechou nechte na nás. Přijedeme, zaměříme, poradíme, doporučíme materiály dle technických možností Vaší střechy a vyhotovíme rozpočet. Vše samozřejmě zdarma. Nabízíme kompletní servis prací. http://www.klempirstvi-pokryvacstvi-herman.cz

Stavební práce: -stavby nových domů na klíč -půdní vestavby a sádrokartonářské práce -zateplování fasád, oplocení objektů -rekonstrukce domů, bytových jader, … -chodníky, zámkové dlažby -střechy, krovy.

Práce: -pokrývačské -tesařské -klempířské.

Novostavby, rekonstrukce, obklady a dlažby, krby, fasády, ploty a kamenné zdi, stavění z kamene, zámkové dlažby, betonové podlahy a izolace, komíny, zemní práce, základové desky, sklepy, septiky, jímky, inženýrské sítě, úprava terénu, kanalizace, sádrokarotny, rekonstrukce střech

Rekonstrukce bytových jader bytů a v rodinných domech, -vodoinstalatérské -elektrikářské a stavebně montážní práce (vše na klíč). -obkladačské práce (práce s keramikou). Provádíme technický dozor investora, zajistíme revize.

Výroba, montáž: -dřevěných příhradových vazníků -střechy na klíč -klempířské práce -tesařské práce.