Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Stavebnictví. Práce: -autojeřáb -autojeřábnické práce.

Opravy: -pracovní stroje -silniční vozidla -zemědělské, lesnické stroje. Aplikace kapalných hnojiv.

Autodoprava nákladní. Měření emisí. Zemní práce.

Truhlářství. Práce: -truhlářské.

Výroba: -drobné kovové zboží -zahrádkářské ruční nářadí -stavební škrabky, lopaty -zámečnické práce. Prodej: -plastová hřabla na sníh -kované nářadí.

Práce: -malířské -natěračské.

Výroba: -pomníky ze žuly i z terasa -parapety -kamenické výrobky.

Práce: -malířské -natěračské -nátěr fasád.

Pokrývačské, klempířské, tesařské a bourací práce. Montáž sádrokartonu, montáž střešních oken, montáž hromosvodu včetně revize . Realizace střechy s dodáním projektové dokumentace.Stavební zámečnické práce.

Zámečnické a montážní práce. Realizace fotovoltaických elektráren Stavba plotů a oplocení. Nátěry šikmých a rovných střech. Dodávková autodoprava.

Stavební společnost. -stavby na klíč -rekonstrukce bytů -půdní vestavby -oprava fasád -zateplování fasád systém MultiTherm -reronstrukce koupelen, WC v panelových domech -nové ploty, rekonstrukce -teréní úpravy, zámkovédlažby, terasy, chodníky, vjezdy -kanalizace, žumpy, septiky.

Výhradní zastoupení společnosti DORFNER Gmbh pro ČR**. Prodej, poradenství, doprava: -plniva -filtrační písky -stavební chemie -pomocné prvky pro podlahy -průmyslové podlahy -keramika zahradní, hřbitovní -zahradní nábytek -kameninová dlažba.

Prodej: -stavební materiál -střešní systémy BRAMAC, ONDACH, SATJAM, IKO, ONDULINE a další -hydroizolace -tepelné izolace -hutní materiál -doprava autem s hydraulickou rukou

Elektroinstalační práce: -opravy, údržba -montáže elektroinstalací -montáže hromosvodů -montáže elektrického topení -projekty -revize -přihlášky.

Půjčovna stavebního nářadí: -vibrační desky -lamače, řezače -pěchy, stolní pily -malé míchačky -nářadí BOSCH -kabely.