Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Prodej, montáž, servis: -plovoucí podlahy -obkladové panely -žaluzie -garážová vrata -shrnovací dveře -rolety -sprchové boxy -koženkové polstrování.

Stavebniny. Prodej: -stavební materiál.

Truhlářská výroba Výroba - kuchyňské linky Výroba - nábytek - postele - skříně, ... Výroba - dveře

Prodej - řezivo i stavební - kulatina Výroba - atypické trámy - - tesařstvívýroba - roubené domy, sruby, altány, pergoly, krovy (včetně atypických) - dřevěné mostkyrepliky stavebních slohů - stavba dobových interiérů Výroba - selské pece

E - shop - krmiva pro papoušky a hlodavce Dovoz - květiny z exotických zemí Prodej - finské nářadí FISKARS Prodej - zahradní technika italské firmy AMA Pěstování - květiny (pokojové, hrnkové) - skalničky - kaktusy - trvalky - letničky - keře - stromy Výroba, prodej, e - shop - ...

Zakázkové truhlářství Výroba - kuchyňské linky Výroba - kancelářský nábytek (stoly, skříně, židle, ...) Výroba - koupelnový nábytek (skříňky, skříně, police, ...) Výroba - nábytek (obývací stěny, stolky, skříně, ...)

Topenářské práce Vodoinstalační práce

Práce: -zednické -stavební.

Práce: -truhlářské. Výroba nábytku na zakázku: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -dětské pokoje -obývací pokoje.

Truhlářská výroba Výroba - kuchyňské linky Výroba - nábytek - skříně - postele, ... Výroba - dveře

Tesařské práce Truhlářské práce

Truhlářství: -výroba nábytku (masiv, dýha, lamino) -formátování -dýhování (výroba dvířek).

Vložkování komínů - kominické služby - měření spalin - revize - provozní kontroly spalinových cest

Řezbářské prácevýroba - figurky - umrlčí prkna - betlémyzakázková výroba - sochy až do životní velikosti

Plynoinstalační práce Montáž - solární kolektory Montáž - tepelná čerpadla Topenářské práce Vodoinstalační práce

Truhlářské práce Výroba - kuchyně Výroba - kancelářský nábytek Výroba - eurookna - špaletová okna - dveře (vchodové a interiérové)

Velkoobchod - dřevo Velkoobchod - stavební materiály Demolice Příprava staveniště Velkoobchod - sanitární vybavení

Inženýrská činnost Projektová činnost