Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Práce: -vodoinstalatérské -topenářské -plynařské

Řemesla, služby, opravy, servis, montáž, revize - elektroinstalace, elektroinstalační práce - výškové práce Montáž, rekonstrukce, revize - hromosvody

Řemesla, služby - vrtání studní - prohlubování studní

Řemesla, služby - truhlářská výroba Výroba - kuchyně - ložnice - skříně - koupelnový nábytek - kancelářský nábytek

Energetické audity, výpočty a posudky - průkazy energetické náročnosti budovy PENB - Nová zelená úsporám

Velkoobchod, maloobchod a internetový obchod: - eletroinstalační materiál kabely, jističe, vypínače, zásuvky, rozvaděče, hromosvody.

OBCHODNÍ CENTRUM S GUMOVÝMI VÝROBKY. Velkoobchod, maloobchod, zásilková služba: Výroba a servis hydraulických hadic -Hadice a pryže -Hydraulické hadice -hadice všech průměrů a použití -savice všech průměrů a použití -pryž průmyslová, potravinářská, silikonová, para, mechová, podlahová, profilová -dopravníkové pásy+montáž ...

Revize a čištění komínů: - kontroly komínovou kamerou - měření emisí.

Geodetické a zeměměřičské práce: - účelové mapy - zaměření skutečného provedení stavby vč. inž. sití dle směrnic RWE, ČEZ, O2 ap. - práce v katastru nemovitostí - vytyčování pozemků - geometrické plány - vklad do KN, smlouvy ap.

Nízké protihlukové clony, kolejové absorbéry vibrací a hluku, konstrukce pro železniční přejezdy, plošné zádlažby kolejí.

Provádíme veškeré klempířské, pokrývačské a izolatérské práce. Montáž veškerých střešních krytin například Bramac, Tondach, KB Blok a jiné. Montáž střešních oken Velux, Roto a další. Montujeme také klempířské prvky, okapy, svody, parapety.

Velkoobchod s hutními druhovýrobky - hřebíky, lana, pletiva, řetězy, dráty, rošty, svařovací materiál, spojovací materiál.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -fasádní barvy -malířské barvy -barvy na dřevo, okna, střechy -laky -lazurovací nátěry -míchání barev.

Projekce, prodej, montáž, servis: -dieselgenerátory -záložní bateriové zdroje UPS -přepěťové ochrany -přenosné elektrocentrály.

Plnění sprejů Míchání - autolaky GLASURIT Prodej - vše pro autolakovny (FESTO, SATA, 3M) - průmyslové barvy SALCOMIX, laky, tmely - fasádní i vnitřní barvy - lazury a impregnace na dřevo

Elektroinstalační práce, opravy instalací nízkého napětí. Revizní činnost v oboru elektro montáže a revize hromosvodů. Přihlášky k odběru montáž tepelný čerpadel a elektrického vytápění.

Výroba rozvaděčů. Měřící a regulační technika. Zámečnická výroba. Fólopísmo. Elektromontáže. Prodej: -elektromateriál.

Služby: -malířské, lakýrnické a natěračské práce v interiéru a exteriéru objektů -lakujeme a natíráme okna, dveře, zábradlí, fasády, střechy, okapy, svody, konstrukce, sila, jímky, potrubí, mosty, energomosty, jeřáby -provádíme protipožární nátěry -výškové práce pomocí horolezecké techniky -přípravné a dokončovací stavební ...

Kovářství. Výroba: -kované mříže, brány a rošty do krbů -krbové nářadí -mříže do oken, dveří -svícny.

Práce: -zateplování fasád -sádrokartonářské -výškové -obkladačské -rekonstrukce