Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Projekce: -fotovoltaické systémy Velkoobchod: -solární kolektory a technika autorizovaný dovozce -panely REC, CANADIAN SOLAR, Hanwha -měniče Fronius, Kostal, SMA, Omnik .

-Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Inženýrská činnost v investiční výstavbě -Činnost technických poradců v oblasti ochrany vod a životního prostředí -Reklamní činnost a marketing

Prodáváme výrobky renomovaných výrobců se zárukou kvality a prověřeným trhem. Na přání zákazníka zpracováváme zdarma cenové kalkulace na stavby rodinných domů dle projektové dokumentace. Provádíme pálení hutního materiálu na míru dle přání zákazníka. Zabezpečujeme nakládku těžkých materiálů vysokozdvižnými vozíky, zajišťujeme dopravu zboží na ...

Kompletní dodavatelský servis: - snímače - senzory - koncové spínače - optoelektronika - bezpečnostní prvky - elektro-komponenty - elektromateriál - elektroinstalační materiál http://sensing.honeywell.com/ Zastoupení firmy Georg Schlegel GmbH & Co. KG www.schlegel.cz

AMBRA-INTERIÉRY Návrhy a realizace interiérů Nábytek: -dílenský -kancelářský -vybavení škol a jídelen -bytový nábytek -židle a stoly -sedací soupravy -vybavení ubytoven, hotelů, penzionů -rustikal -koberce -návrh interiéru na PC -design, obrazy -výroba, doprava, montáž.

Prodej: -interiérové dveře: -kašírované, propylenová fólie, laminátové, dýhované, masiv -okna -kování -zárubně -vchodové dveře -poradenský servis.

Míchací a tónovací centrum. Prodejní sklad barev a laků. Prodáváme průmyslové barvy NOVUM, COLORLAK. Nabízíme fasádní a interiérové malby včetně míchání odstínů dle přání zákazníka. Poradenství včetně aplikačních zkoušek.

Revize elektrických zařízení, strojů, hromosvodů, elektrických spotřebičů, analýza elektrických sítí, měření intenzity osvětlení a porevizní opravy.

Prodej a realizace - pokládka veškerých podlahových krytin v bytových i komerčních objektech .

Projekty, realizace staveb: -projekty staveb -technický dozor -zpracování rozpočtů -předvýrobní a výrobní příprava staveb -kompletní realizace staveb.

Prodej: -lícové cihly a obkladové pásky -cihlové dlažby pro lícové zdivo -maltové směsi -tepelné izolace. Výroba, výpočty, návrhy: -obloukové i atypické překlady. Semináře. Realizace lícového zdiva. Přírodní a umělé kameny.

Naše společnost se zabývá inteligentními elektroinstalacemi a elektro službami (kamerové a zabezpečovací systémy, anténní a satelitní technika, videotelefony, docházkové systémy, zvonky, aj.)

Elektromontáže, stavební práce, zámečnictví, truhlářství, autodoprava, klimatizace, vyřezávání fólií.

Jsme společnost, která poskytuje komplexní projektové a konzultační služby při přípravě a realizaci staveb a technologických celků. Mezi další patří inženýrská činnost pro průmyslové a občanské stavby, liniové stavby, inženýrské stavby, chemické provozy, základy strojů a linek, průkazy energetické náročnosti budov, zelená úsporám. Dodavatelská ...

Pozemní a inženýrské stavitelství.

Prodej - bezpečnostní dveře Prodej - protipožární dveře Prodej - podlahové krytiny (lino FATRA, FORBO NOVILON) Prodej - podlahy PARADOR (plovoucí, laminátové, dřevěné) Prodej - dveře a zárubně SAPELI

Export a import stavebních strojů.

Výroba, prodej - autoklíče včetně čipu dle zámku - autozámky Zámečnictví Výroba, prodej - autoklíče včetně čipu (dle zámku) - autozámky

Stavební firma: -výstavba rodinných a bytových domů -rekonstrukce objektů včetně památkových a inženýrských staveb.

Práce: -instalatérské -topenářské.

Služby: -geometrické plány -vytyčování hranic, staveb -mapovací práce -podklady pro projekty -inženýrské sítě.

Výroba, montáž: -dveře -okna -zimní zahrady.

INFRATOPENÍ Infratopení představuje nejmodernější a ekonomicky velmi výhodnou alternativu vytápění: -nízké provozní náklady -odhadovaná životnost až 120 let -topné panely -infračervené topné panely -obrazové topné panely -obrazové topení -infravytápění -topení -vytápění.