THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Velkoobchod, maloobchod, prodej. Železářství: žebříky, lešení, štafle, schůdky a ostatní výšková technika -stavební nářadí stavební chemie -malířské potřeby -potřeby pro kutily, zahrádkáře -zámky a kování.

Výroba a montáž dveří. Velkoobchod: -dveře -velký výběr přechodových podlahových profilů -široký výběr podlahových obvodových lišt. Maloobchod: -dveře -velký výběr přechodových podlahových profilů -široký výběr podlahových obvodových lišt. Služby: -kompletní podlahářské práce -montáž dveří.

Vyrábíme a montujeme vnitřní žaluzie, plissé, japonské stěny, venkovní žaluzie, rolety a markýzy. Montujeme protihmyzové sítě a těsnění oken. Dodáme vestavěné skříně, šatny, knihovny a nábytek na míru, shrnovací dveře a stěny, sprchové zástěny. Montujeme garážová a průmyslová vrata.

Práce: -instalatérské -topenářské -plynařské.

Projektování, výstavba, rekonstrukce elektrických zařízení: -venkovní vedení NN, VN, VVN -kabelová vedení NN, VN -transformační stanice a rozvodny -veřejné osvětlení. Výroba: -ocelové příhradové stožáry pro energetiku -ocelové osvětlovací a anténní stožáry -ocelové kontrukce. Služby: -transformátory -prodej, opravy, ...

Montáž, opravy, údržba: -elektrická zařízení -revize elektroinstalace -projekty -přihláška k odběru elektrické energie. Prodej, maloobchod, velkoobchod: -osvětlovací technika včetně výpočtů, návrhů, poradenství -světelné zdroje -elektrické topné systémy. Prodej ručního a elektrického nářadí, nástrojů, doplňků, vybavení dílen, ...

Sanace: -zdiva, zateplení -fasády. Zámkové dlažby: -obruby. Stavební práce: -rekonstrukce bytů -výstava nových RD -půdní vestavby.

Montáž, prodej a servis: -tepelná čerpadla -fotovoltaické elektrárny -hromosvody.

Prodej nábytku: -obývací stěny, ložnice, postele, matrace -sedací soupravy -české kuchyňské linky, prodej, montáž -dětský a kancelářský nábytek. Výroba Manětín 311 331 62 Manětín Pracovní doba: Po- Pá 6-16 hod Tel: 739 350 042 E-mail: info@stuksa.cz michalkolar@stuksa.cz

Projekty: -studie a projekty rodinných domů -projekty interiérů bytů a kanceláří.

Stavební a projektová činnost. Výstavba inženýrských sítí - vodovody, kanalizace. Revitalizace vodních toků. Rekonstrukce a úprava rybníků.

Výroba a prodej nábytku z masivu. Nabídka jídelních stolů, lavic, kuchyní a interiérových dveří.

Stavební práce: -statické zajišťování staveb -odstraňování vlhkosti staveb -projektové a inženýrské práce -znalecká činnost -statika mostů -sanace památkových objektů -injektáže-trny, kotvy, táhla -tesařské práce -truhlářské a sklenářské práce -umělecko-řemeslné práce.

Stavební firma: -dodávky, montáž -okna, dveře, garážová vrata, žaluzie -plovoucí podlahy -stavební práce -rekonstrukce interiérů.

Stavební práce. Realitní, projektová činnost.

Služby: -architektonické -projektové -inženýrské -stavební činnost.

Práce: -instalatérské -topenářské -drobné stavební -správa budov -měření tepla, vody.

Kamenictví: -pokládka kamenných dlažeb -obkládání stěn -betonové dlažby -kamenná schodiště -vše od kamene.

Stavební a inženýrská společnost. Činnost: -stavební -stavby na klíč -inženýrská -projekční -realitní. Práce: -sádrokartony -kazetové podhledy -obklady, dlažby -malířské práce -kompletní interiéry.

Prodej: -nástroje a nářadí -nástroje na závity -nástroje s VBD -upínací nářadí -řezné nástroje -ruční nářadí -brusivo -měřidla.

Prodej a půjčování kanadských vysoušečů a odvlhčovačů, topidel, vysavačů, čerpadel. Pronájem volných prostor.

Prodej a montáž zařízení pro ekologické spalování zn.VERNER, VIGAS, OPOP, ATMOS: -krbová kamna -interiérové kotle -kotle na kusové dřevo -automatické kotle na obilí, pelety. Topenářské a instalatérské práce.

Architektonické návrhy a projekty pozemních staveb. Architektonické návrhy, realizace interiérů. Výroba: -kancelářský nábytek -atypický nábytek.