Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Obkladačské práce, zednické a stavební práce: -obchodní centra -administrativní budovy -hotely -bazény -fasády budov. Renovace: -rodinné domy -bytová jádra, koupelny. Dodávky na klíč: -obklady a dlažby -plovoucí podlahy, koberce -plastová okna, sádrokartonové konstrukce -elektroinstalace, osvětlení, vodoinstalace, rozvody ...

Maloobchod, velkoobchod, prodej, pokládka, renovace: -plovoucí podlahy -podlahové krytiny -parkety -laky, tmely, lišty -doplňky. Půjčovna brusek na podlahy.

Výrobní družstvo STYL PLZEŇ nabízí: - kabelovou a drátovou konfekci, výrobu kabelových svazků - výrobu plochého těsnění - kartonážní výrobu - knihařskou výrobu (vazba sbírek zákonů, diplomových prací, knih, novin a dalších dokumentů) - výrobu kancelářských potřeb a PVC obalů - šití dámské, pánské a sportovní konfekce, ...

Velkoobchod a maloobchod-diamantové nástroje: -diamantové kotouče pro stavebnictví, elektrické ruční nářadí, stolní a stěnové pily -kotouče pro řezání asfaltu, betonu, mramoru, žuly, šamotu, pískovce a dalších stavebních materiálů -řezání za mokra i za sucha v průměrech 105-1500mm -diamantové kotouče pro řezače spár -brusné diamantové ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -VF technika, konektory, antény -elektroinstalační materiál -kabely, vodiče a příslušenství -komponenty pro zakončování a spojování vodičů -výkonové jističe -průmyslové spínače, zásuvky a vidlice -domovní spínače -úložní materiál -přístrojové a řadové svorkovnice -pojistky, pojistkové spodky, ...

Podlahářské práce: -pokládka a opravy všech druhů dřevěných podlah -broušení a lakování.

Velkoobchod, prodej, distribuce: Elektroinstalační materiál Kabely a vodiče - vodiče, silové kabely, pryžové kabely, sdělovací kabely, speciální kabely, topné kabely, šňůry, flexošňůry, příslušenství kabelů. Rozvodné systémy - vnitřní rozvod, lišty a příslušenství, soustava do betonu, kabelové nosné žlaby, kabelové rošty, kabelové ...

Zakázková výroba nábytku: -kancelářský -bytový. Výroba, montáž a dodávka: -vestavěné skříně -skříně na míru -kuchyňské linky -posuvné dveře originál DSH Velkoobchod, prodej: -posuvné dveře pro truhláře -posuvné dveře originál DSH. Dodávka, montáž: -stínící technika-žaluzie, předokenní rolety -venkovní žaluzie ...

Práce: -pokrývačské -klempířské -kompletní řešení střešních plášťů včetně montáže -střešní okna -veškeré klempířské prvky -zateplení střechy.

Truhlářství, výroba nábytku: -obývací stěny -kuchyňské linky -ložnice -dětské pokoje -kancelářský nábytek (PC stoly, registratury, kontejnery) -vestavěné skříně -konferenční stolky -televizní stolky -rohové lavice s kuchyňským stolem -bytové doplňky (květinové stolky, poličky, rohové police, věšákové stěny).

Služby: -kominické práce -čištění komínů a kouřovodů -revize komínů.

Bazénové centrum: -bazény -bazény na klíč -zastřešení bazénů -zahradní architektura -výrobky z pískovce -jímky, septiky, šachty -bazénová dlažba -zahradní nábytek -plastové bazény -laminátové bazény.

Nabízím své služby, znalosti, poradenství v oblasti revizí elektrických zařízení, strojů, instalací a hromosvodů objektů, elektrických spotřebičů, ručního nářadí. Ve formě jednotlivých zakázek nebo smluvního vztahu o dlouhodobější spolupráci, s vytvořením registru revizí, jeho následné vedení, aktualizace, s hlídáním termínů provádění revizních ...

Stavebniny. Maloobchod, prodej stavebního materiálu: -zdivo -maltové směsi -izolace -výrobky z betonu -střechy -sádrokarkon -zárubně, dveře -stavební chemie -komíny.

Instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně plynovodních přípojek a ostatních inženýrských sítí včetně projektové dokumentace. Výkopové, zednické a elektrikářské práce. Revize: elektro, plyn, voda, požární systémy a revize komínů.

Tesařské a pokrývačské práce. Výroba: -pergoly -krovy -bednění -lešení -zahradní domky -výroba a montáž vazníkových krovů.

Stavební společnost: -výstavba a opravy komunikací a zpevněných ploch -frézování živičných a betonových ploch -výstavba inženýrských sítí -zemní a výkopové práce -úprava vodních toků -dovoz a montáž herních prvků dětských hřišť a skateparků -kompletní dodávka oplocení.

Výroba, prodej: -nástroje -nářadí. Výroba diamantových brusných nástrojů.

Služby: -instalatérské práce -topenářské práce -potrubářské práce -plynařské práce. Revize: -plynu -elektro -TNS. Rekonstrukce: -rozvodů vody z ocelových a plastových materiálů -kanalizace, vytápění -domovních a technických plynovodů -výměníkových stanic a kotelen. Vše včetně dodávky materiálu, tlakové zkoušky a revize.

Projektování a dodávky staveb. Inženýrská činnost ve výstavbě.

Výroba: -mříže -vrata -branky -brány -transportní a kovové palety. Rekonstrukce a sanace: -průmyslové podlahy. Hydroizolace: -tepelné zvukové izolace. Beton: -frézování -broušení -řezání -vrtání. Dodávka: -průmyslové podlahy na bázi umělých pryskyřic -betonové -se vsypy -lité syntetické a syntetické ...

Prodej, montáž: -podlahy (Magnum, Kahrs, Witex) -parkety -PVC, koberce, kobercové čtverce.

Činnost: -zhotovení a rekonstrukce všech druhů střech -komplexni stavební a údržbářské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -tesařské práce -malířské práce -natěračské práce -sanační práce -tepelné izolace -opravy a revize hromosvodů.

Stavební firma. Kompletní dodávky občanských, bytových a průmyslových staveb: -rekonstrukce a modernizace objektů -půdní vestavby a nástavby -výstavby a rekonstrukce ČOV -výstavby stavebních částí farem větrných elektráren -zateplování fasád -sádrokartonové podhledy, příčky.