Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Velkoobchod, maloobchod, montáž, atest: -vodotěsné betonové jímky na žumpy a nádrže -plastové jímky a septiky -plastové nádrže pro potravinářské účely -odlučovače tuků -odlučovače ropných látek -biologické čistírny odpadních vod -bazény a brouzdaliště. Velkoobchod, maloobchod: -betonové roury, skruže, vpusti, žlaby, dlažby, ...

Stavíme nízkoenergetické, pasivní domy a srubové stavby. Nízkoenergetické domy postavíme za cenu bytu. Používáme stavební systém MEDMAX, kde lze docílit až o 80% nižší spotřeby energie než u běžných staveb.

Inženýrská a projektová kancelář: -projektování rozvodů plynu.

Architektonická, projekční a inženýrská kancelář.

Prodej, montáž: - fotovoltaické elektrárny.

Výroba, prodej, montáž, servis: -plastová okna a dveře -dřevěná eurookna a dveře -vchodové a interiérové dveře -zasklívání balkonů a lodžií -žaluzie vertikální a horizontální -venkovní rolety, mříže, PVC+Al -garážová vrata-roletová, sekční, výklopná -shrnovací lamelové dveře -markýzy-výsuvné, korbové, balkonové -textilní ...

Montáže: -domovní rozvody plynu -přípojky plynu (řadů) -topidla (WAW) -kotle plynové -rozvody vody (teplá, studená) -kanalizace -topení. Revize: -plynová zařízení. Opravy, servis: -plynospotřebiče -záruční a pozáruční servis -uvádění plynospotřebičů do provozu. Instalatérské a topenářské práce. Rekonstrukce bytových ...

Projektování, modernizace, montáž a servis elektročástí, ovládání a elektropohonů průmyslových strojů, zdvihacích a dopravních zařízení. Revize, prohlídky a zkoušky.

Výroba: -plast -nádobí do mikrovlnek a víceúčelové plastové nádobí -stojan na tablety, čtečky knih, smartphony -stavební klíny pro sanaci zdiva Výroba: -reklamní předměty žetony do nákupních vozíků Výroba: -plast -nádobí do mikrovlnek a víceúčelové plastové nádobí

Prodej, montáž výrobků REHAU: -podlahové a stěnové vytápění -vytápění průmyslových, sportovních hal, sportovních ploch -vytápění betonových konstrukcí -napojení topných těles -vnitřní rozvody vody -trubky pro průmyslové rozvody.

Stavební práce na klíč-komplet. Projektová a inženýrská činnost. Stavební technologie-vývoz dovoz omítky. Stavební práce-opravy rekonstrukce. Stavební pozemky-vyhledávání.

Stavební práce: -montáž sádrokartonů -zateplování fasád -nátěr fasád -rekonstrukce domů a bytů -rozvody vody, plynu, elektřiny -revize vody, plynu, elektřiny -pokládka koberců, lina -podlahové topení REHAU -výstavba sportovišť.

Rekonstrukce staveb suchou technologií. Komplexní stavební činnost: -půdní vestavby na klíč -sádrokartonové konstrukce -projekční a inženýrská činnost. Elektroinstalační práce. Prodej-střešní okna: -FENESTRA -SOLÁRA -VELUX.

Projektová a inženýrská činnost ve výstavbě: -projekty veškerých pozemních staveb -technické dozory -činnost architekta.

Pozemní a inženýrské stavby. Domovní instalatérské práce.

Stavební činnost: -veškeré stavební práce. Stavební truhlářství a tesařství. Lakování automobilů: -tel.377450650. Elektroinstalační práce. Zámečnictví: -portály, výklady -stavební prvky -výrobky z hliníkových profilů (např.WICONA) -schodiště. Topenářské práce, montáž a opravy ústředního topení. Malířské a lakýrnické práce, ...

Projekce, realizace staveb, prodej, vodoinstalace: -bazény -tepelná čerpadla pro ohřev bazénové vody -solární systémy pro ohřev bazénové vody -koupací jezírka - biotopy -kořenové čistírny -vířivé vany -sauny.

Prodej, montáž: -technika k ochraně majetku -bezpečnostní dveře, folie, mříže. Služby: -nouzová zámečnická havarijní služba -otevírání dveří -opravy po vloupání -zámečnictví.

Výkon zeměměřických činností: -geodetické práce pro katastr nemovitostí -geometrický plán -vytyčení pozemku -zaměření stavby, věcné břemeno. Odpovědný geodet. Účetní služby, mzdová agenda.

CNE Trade, spol. s r. o. Dceřiná společnost Czech Nature Energy a. s. působící od roku 2008. V nabídce společnosti naleznete fotovoltaické elektrárny, solární termické systémy pro ohřev teplé užitkové vody a podporu vytápění, tepelná čerpadla, mikrokogenerace. Vše na klíč, s možností prodlouženého záručního i pozáručního servisu. CNE Trade ...

Prodej: -práškové barvy vypalovací -silikonové ucpávky, krytky, pásky aj.maskování -háčky, závěsová technika -ruční i automatické stříkací zařízení ZEUS -plastové samočistící kabiny ZEUS -lakovací linky na práškové barvy -linky pro odlakování -linky pro předúpravu samostatné -kabiny, pece -odlakovače za studena -vypalovací ...

Stavební firma. Stavební práce. Činnost: -stavební -projekční -inženýrská.

Činnost: -stavební -projekční -inženýrská -obchodní. Práce: -tesařské -instalatérské -malířské -topenářské -zemní -práce s jeřábem.