Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Stavební firma. -generální dodavatel staveb -dodavatel stavebního materiálu -stavební systém DURISOL -výstavba rodinných domů na klíč -rekonstrukce budov -půdní vestavby -zemní práce -pokládka zámkové dlažby a chodníkových prvků.

Domácí potřeby, železářství. Materiály: -hutní -nerez.

Prodej a montáž: -žaluzie a rolety -lamelové dveře -kancelářský nábytek -koberce a lina -sádrokarton a podhledy -interiérové nástřiky -stropní kazety -korek -parketové a plovoucí podlahy.

Montáž, údržba, servis: -telekomunikační zařízení. Výroba, instalace, opravy: -elektrické stroje, přístroje -projektování elektrických zařízení včetně přihlášky k odběru. Zabezpečovací zařízení. Přípravné práce pro stavby. Inženýrská činnost. Investiční výstavba. Pronájem: -nemovitosti -byty -nebytové prostory.

Maloobchod, prodej: -ložiska -gufera -klínové řemeny pro auta, vrtačky, pračky -těsnění do oken -brusné kotouče -mirelon.

Výškové práce. Nátěry ocelových konstrukcí.

Montáž, opravy: -trakční vedení 25 kV, 3 kV -optické kabely -kabelové rozvody -elektroinstalace -venkovní osvětlení.

Maloobchod: -klíče -zámky -poštovní schránky -koupelnové doplňky -trezory. Prodej: - strojů na výrobu klíčů. Výroba: -klíče.

Výstavba komunikací, zpevněných a panelových ploch: -silnice -chodníky -parkoviště -lesní cesty. Odstraňování povrchů silničních staveb (živice, podkladní vrstvy). Zemní práce. Bourací práce: -demolice z prostého betonu nebo konstrukce slabě vyztužné. Rozpojování (frézování) skalních a poloskalních hornin bez použití ...

Stavební firma: -výstavba bytů a bytových domů -výstavba rodinných domů -výstavba administrativních a výrobních objektů -rekonstrukce objektů -úpravy podkrovních prostor -zateplování fasád -polystyrén, skelná vata, celulózová vlákna -sanace a opatření proti vlhkosti -statické zajišťování staveb -zemní práce.

Detekce toxických plynů. Montáže a revize: -elektroinstalace -hromosvody.

Projekce, montáž, prodej, servis, dotace: -solární systémy -tepelná čerpadla.

Práce: -instalatérské -topenářské -zámečnické. Opravy, montáž: -měřidla.

Truhlářství: -zakázková a maloseriová výroba nejen nábytku z masivu i lamina. Vybavení: -hotely -pensiony -restaurace -barů. Výroba nábytku pro: -školy -školky -domovy.

Prodej, půjčovna a servis elektrického nářadí a nástrojů. Autorizovaný prodejce elektrického nářadí MAKITA: -MAKITA-záruční a pozáruční servis el.nářadí -vibrační desky Wacker -vibrační pěchy Wacker -čistící stroj na koberce Karcher -lamačky zámkové dlažby. Řezání asfaltu a betonu.

Výkup a recyklace šrotu a kovových odpadů. Komplexní ekologické zneškodnění odpadů kategorie: -ostatní, zvláštní, nebezpečné. Kontejnerová doprava včetně pronájmu kontejnerů. Poradenství, odhady rizik, zpracování programů odpadového hospodářství. Zpracování dokumentace posudků vlivů na životní prostředí. Zajištění odběrů vzorků a ...

Silniční údržba: -opravy a údržba komunikací a silničního příslušenství -provádění dopravních staveb -provádění svislých a vodorovných dopravních značek.

Stavební firma. Stavební práce: -rekonstrukce bytových a nebytových domů -výstavba rodinných domů na klíč -půdní vestavby a nástavby domů -vnitřní bazény.

Stavební práce: -zhotovení stavby na klíč -opravy, nátěry a čištění střech -kompletní střechy -dodávky staveb -rekonstrukce a dodávky staveb -sádrokartonové konstrukce -přestavby koupelen -chodníky a zpevněné plochy.

Zámečnická a havarijní služba: -otevírání bytů -otevírání aut -otevírání trezorů.

Činnost: -zeměměřičská -projektová -poskytování sw.

Prodej-maloobchod i velkoobchod: -diamantové nástroje-řezací a brusné kotouče, diamantové korunky pro jádrové vrtání -stroje s diamantovými nástroji, řezače spár, stolové pily, stěnové, hloubkové, lanové a řetězové pily, vrtací stroje, rovinné brusky, frézky povrchu a drážkovací -vrtací a bourací kladiva pneumatická, ...

Instalatérství, vytápění, klimatizace: -vzduchotechnika -měření regulace -stavební práce -RD na klíč.

Vodovody a kanalizace, úprava a rozvod vody. -revize a monitoring kanalizací -trasování kanalizací -čištění kanalizací a stok -čištění domácích kanalizací.