Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Prodej a servis motorové nářadí: -Husqvarna -Jonsered -Partner -Flymo -Etesia -John Deere -zastoupení Briggs Stratton -Narex -Protool -Sabo.

Betonárka. Výroba betonu. Provozovny: -Plzeň, Chotěšovská 279 tel. 602468062 -Plzeň, K Cihelnám 699 tel. 602182184 -Rokycany, Rokycanova 1069 tel. 777792980 -Stříbro, Plzeňská ul. tel. 724029799 -Tachov, Palackého 2089(U Letiště) tel. 725763969

Stavební práce, kompletní dodávka: -pokrývačské práce -hydroizolace -klempířské práce dílenské i stavební -tesařské práce -hromosvodářské práce -opláštění fasád -samonosné obloukové střechy -certifikát ČSN ENN-ISO-9001:2001.

Elektroinstalace Ježek. Non stop elektrikář pro Plzeň a okolí. Provádíme domovní a bytové i průmyslové instalace. Vyrábíme rozvaděče a provozujeme elektro servis.

Stavební společnost. Projektová činnost: -projekty dopravních staveb -zaměření pozemků -komplexní vypracování zadání staveb. Stavební práce: -zednické a štukatérské -obkladačské -instalatérské -zámečnické -tesařské -lakýrnické -podlahářské -demolice budov -protiradonová opatření -sanace zdiva. Znalecké posudky cen a ...

Dodávka a montáž keramických obkladů a dlažeb -sádrokartonářské práce -zateplování budov -rekonstrukce bytových jader. Doprava: -vozy Iveco s hydraulickou rukou -sklápěčka -kontejnery.

Architektonické a projekční práce: -zajištění projektové dokumentace všech fází od projektu pro územní rozhodnutí až po realizační dokumentaci a návrh interiéru -urbanismus, územní plány obcí -tvoříme 3D vizualizace, architektonické modely, internetovou prezentaci, tištěné materiály a propagaci.

Zámečnictví: -zámky -mříže -ocelové konstrukce -kování -zabezpečovací prvky -oplechvání pletivových sklepních boxů -vrata, vrátka -rekonstrukce balkonů -svařování -další zámečnické práce -otevírání bytů, aut, trezorů.

Geodetická kancelář pro Plzeňský kraj. Nabízíme veškeré geodetické práce pro Katastr nemovitostí, geodetické práce pro architekty, projektanty a stavební firmy.

Geodetická kancelář pro Plzeňský kraj. Provádíme veškeré geodetické práce (geometrický plán, zaměřování staveb, vytyčování pozemků, měření inženýrských sítí, polohopisný a výškopisný plán). Dále nabízíme tvorbu smluv pro zápis do katastru nemovitostí (kupní smlouva, darovací smlouva, směnná smlouva, smlouva o zřízení věcného břemene).

Zámečnictví: -ocelové konstrukce -mříže -vrata -oplocení -schodiště i točité -kovový nábytek.

Komplexní řešení v oblasti průmyslového topení pro zpracování plastů a tlakového lití zinku. Produkty: -topné patrony -spirálové topné patrony -ohebné topné tyče Hotflex -topné tyče -uzavřená topná tryska pro vstřikolisy -topné elementy pro tlakové lití zinku -silikonové topné elementy Hotform -regulátory teploty ...

Velkoobchod úklidovou drogerií: -kompletní dodávky pro podniky, školy a další organizace -široký sortiment. Úklidové služby: -pro organizace i soukromé osoby -úklid prostor -čištění koberců -úklid domácností. Malířské a fasádní barvy Omítkový systém HET

Elektroúdržba NN: -veřejné osvětlení -elektroinstalace do 1kV -údržba veřejného osvětlení Pronájem montážních plošin na práce ve výškách do 22 m. Velkoobchod: -veřejné osvětlení. e-shop svítidla. Maloobchod - Dům svítidel

Malování pokojů na klíč tj. včetně přípravy a úklidu. Jsme malíři pokojů profesionálové. Klasické i moderní malířské práce a nátěry, dekorativní techniky, nátěr fasády.

Truhlářství: -výroba modelů pro slévárenskou výrobu -výroba nábytku z masivu -zakázková výroba.

Prodej spotřebičů pro vytápění a ohřev užitkové vody. Prodej a servis tepelné techniky. Prodej, uvádění do provozu, záruční a pozáruční servis plyn kotlů a ohřívačů vody JUNKERS, FERROLI, IMMERGAS, A.O.SMITH, JOHN WOOD.

Zpracování kamene. Výrobce: -krbové vložky -příslušenství -typové sestavy -demo kalkulace.

Prodej: -barvy, laky -míchání autolaků a průmyslových barev.

Architektonická činnost, návrhy interiérů, stavební práce. Projektová činnost v investiční výstavbě. Rekonstrukce koupelen(projekt panel-story). Truhlářská výroba: -kancelářský nábytek.

Vložkování komínů, včetně revize. Montáž odsavačů par. Výstavba: -sportovní plochy -tenisové kurty -hřiště.

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Výkopové práce-prevážně ručně za dobrou cenu, provádíme kopání základů, bazénů, příipojek atd.

Prodej, montáž, servis: -plynové spotřebiče (kotle, ohřívače vody, sporáky) -plynovody včetně revizí.