Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kovovýroba. Práce: -zámečnické -svářečské (nerez, ocel) -soustružení -frézování -konstrukce -výroba vrat, plotů, schodišť.

Montáž, revize: -elektrické distribuční vedení sítě a trafostanice včetně technologií v TS.

Instalatérské práce: -voda -plyn -topení. Revize vyhrazených plynových a tlakových zařízení.

Stavební firma. Stavební práce.

Truhlářství: -zakázková výroba interierových dveří -atypické dveře, masivní dveře, dýhované dveře, bezfalcové dveře -včetně zárubní a rámů -včetně montáže a dopravy.

Firma je obchodní a inženýringovou společností s akcentem na oblast energetický a cukrovarnický průmysl: -propagace dodávek a služeb skupiny INVELT v zahraničí -zřizování společných obchodně-servisních zastoupení a spolupráce s partnery v Indonésii, na Filipínách, v Thajsku, Pákistánu a Egyptě -modernizace a renovace ...

Stavební práce: -zateplování fasád na rodinných domech, -obkladačské práce -rekonstrukce koupelen -sanační omítky -sádrokarton.

Půjčovna lešení: -rámové šířky 1, 10 metrů -pojízdné věže hliníkové.

Služby: -projektová dokumentace novostaveb rodinných domů, rekreačních objektů, rekonstrukcí, půdních vestaveb a přístaveb.

Provádění a rekonstrukce staveb. Dodávka kompletních instalací: -voda (plast, měď*, ocel) -plyn -kanalizace -topenářské práce (plast, měď*, ocel) včetně dodávky kotlů. Inženýrská a investorská činnost.

Služby: -veškeré stavební práce -bourání nenosných příček v rámci rekonstrukcí -sádrokartonářské práce -štukování panelů a zdí -instalatérské práce -montáž vodovodních baterií a sanity -provádění elektroinstalačních prací -pokládka podlahových krytin, plovoucích podlah -obklady a dlažby -malířské práce -lakování, lakýrnické ...

Prodej: -stavebniny. Zásobování staveb. Autodoprava: -LIAZ s hydraulickou rukou.

Truhlářství: -zakázková výroba z masivního dřeva, dýhovaných a laminovaných desek.

Zemní a stavební práce, doprava. Bagry. Inženýrské sítě. Komunikace, chodníky.

Práce: -instalatérské práce -topenářské práce -stavební práce -solární systémy -havarijní služba.

Zámečnictví: -elektronicky ovládané dveře senzorem, manuálně -garážové a vjezdové dveře kódované dálkovým ovládáním -balkonová zábradlí, schodová zábradlí -konstrukce schodů -mříže, regály, vjezdová vrata. Specializovaná prodejna nápojů - maloobchodní prodej.

Služby: -kamenosochařské práce -kamenické práce -hřbitovní architektura -písmo -stavby aopravy pomníků.

Truhlářství. Výroba: -bytový nábytek a kuchyně z lamina a masivu -zakázková výroba z masivu.

Elektromontáže, energetické zajišťování akcí, krátkodobé elektrické přípojky.

Areál Škoda Plzeň / ET Doudlevce. Stavební práce: -zhotovení nových a oprava starých dílenských podlah -sanace, opravy poškozených železobetonových konstrukcí -povrchová úprava jímek -injektáže betonů pryskyřicemi -spojovací můstky mezi starým a novým betonem -mechanické vyztužování železobetonových konstrukcí -kotvení ...

Projektová a inženýrská činnost, provádění staveb. Energetika. Dobývání a úprava nerostů. Vodní hospodářství a vodní stavby. Odpadové hospodářství. Doprava na nakládání s materiálem.

Kamenické a štukatérské práce. Renovace historických fasád.

Stavební a poradenská firma. Specializace na výstavbu rodinných domů na klíč: -tesařské práce-krovy -pokrývačské práce -zednické práce -elektroinstalace -vodoinstalace -topení, podlahová krytina apod. rekonstrukce. Prodej a montáž: -okna a dveře. Financování staveb formou hypotečních úvěrů. Projektová dokumentace, ...

Manipulační technika, jeřáby. Nákladní autodoprava.

Služby: -topenářské práce -vodoinstalatérské práce -čistění kanalizace -rekonstukce bytových jader.