Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Montáž a servis plynospotřebičů: -kotle značky MORA (EDZ).

Maloobchod, prodej: -plastové trubky pro vodovody a kanalizace.

Servis, opravy: -NC**, CNC* stroje -průmyslová elektronika -elektroúdržba. Práce: -tesařské -lešenářské -zednické -izolatérské -sádrokartonářské -zámečnické -svářečské -kovoobráběcí. Kalibrace měřidel, měření a regulace. Práce montážní plošinou AVIA.

Práce: -elektroinstalační -půdní vestavby -zámečnické, svářečské, klempířské.

Poradenství, dodávky, prodej, dovoz: -střešní systémy -šikmé střechy -ploché střechy.

Přípravné práce pro stavby. -řízené výplachové vrty -pokládka potrubí a kabelů metodou pluhování -svařování PE potrubí.

Architektonické studio: - architektonické návrhy staveb - dokumentace pro územní řízení (DÚR) - dokumentace pro stavební povolení (DSP) - dokumentace pro provedení stavby (DPS) - zadávací-reralizační dokumentace (DZS) - zajištění autorského a technického dozoru staveb - územní plány - regulační plány - územní studie

Truhlářství: -na zakázku z masivního dřeva veškerý nábytek -dveře -schody -nábytek z lamina a dýhovaného materiálu (kuchyně, kanceláře).

Práce: -zateplování střech -pokrývačské práce -hydroizolace -klempířské práce -hromosvodářské práce -opláštění výtahových nástaveb -držitel certifikátu ISO 9001 -zařazen v programu Zelená úsporám

Klempířské, pokrývačské práce. Rekonstrukce střech.

Hlavní činností společnosti InterCora, spol. s r.o. je realitní a developerská činnost pro maloobchodní nemovitosti. Společnost vystupuje jako investor a developer, provádí nákup pozemků, následně vývoj projektů, zajistí územní a stavební povolení. Součástí realizace projektu je i samotná výstavba objektu. Následuje buď prodej pozemků včetně ...

Stavební společnost: -novostavby -rekonstrukce obytných budov i rodinných domů -stavby a rekonstrukce komunikací, chodníků, zámkových dlažeb a telekomunikací -zateplování budov.

Velkoobchod-maloobchod: -stavební materiál pro klempíře, pokrývače -izolace proti vodě -protiradanové izolace -tepelné izolace potrubí. Pronájem hliníkové pojízdného lešení ALUFIX 5000 ALUFIX 6000. Pronájem fasádního lešení ALFIX včetně montáže.

Nabízané služby: -přistavení a odvoz velkoobjemových kontejnerů -autodoprava zemin, štěrků, písků, betonů, stavebních materiálů -mytí a kropení komunikací, chodníků, areálů staveb kropicími vozy -odvoz kalů a odpadních vod -zimní údržba vozovek, parkovacích ploch, chodníků -úklid a údržba veřejných prostranství a ...

Prováděné práce: -pokrývačské práce -tesařské práce -klempířské práce -zednické práce -výškové práce -úklidové práce.

Projekty průmyslových, občanských a bytových staveb. Inženýrská činnost. Znalecké posudky. Realitní agentura. Provádění staveb včetně jejich změn, udržovací práce na nich a jejich odstraňování.

Provádíme veškeré geodetické práce: -vyhotovení geometrických plánů -vytyčování hranic pozemků -vytyčování staveb -zaměřování polohopisných a výškopisných plánů -zaměřování inženýrských sítí.

Stavební firma: -bytová výstavba -rodinné domy -stavby na klíč -průmyslové stavby -fasády, výměny oken -rekonstrukce -pronájem lešení.

Prodej: -kovové hadice -komínová technika.

Prodej, pronájem, servis: -pažení výkopů -bendění rámové, systémové -stropní stojky a trámce -shozy na suť -lasery potrubní, rotační a nivelační sady -vaky těsnící pro zkoušky a opravy potrubí, zvedací a trhací vaky -zdvihací a manipulační technika -vrátky, výtahy -ponorné vibrátory, vibrační latě -topidla a ...

Stavební firma: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -truhlářské práce -stavba a pronájem lešení. Provozovna: -Šlovice 22, tel.377828110

Práce: -klempířské -pokrývačské -opravy, rekonstrukce a novostavby střech -oplechování fasádních prvků -montáž střešních oken.

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské.

Geodetické práce. Geometrické plány. Vytyčování hranic pozemků. Digitalizace map*. Měření polohopisu a výškopisu. Práce se systémem GPS*. Prodej: -geodetické přístroje -měřící pásma a vodováhy -totální stanice -nivelační přístroje -dálkoměry -laserové přístroje -kompletní příslušenství. Servis přístrojů SOKKIA a ZEISS.