Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Instalatérství: -voda -topení -plyn -kanalizace -havarijní služba. Centrální vysávání.

Truhlářství. Výroba: -předsíňové stěny -kancelářský nábytek -skříně -kuchyňské linky -postele -stoly -stolky -dveře, zábradlí -bytové doplňky -vestavěné skříně.

Truhlářství. Výroba nábytku včetně zhotovení návrhů, poradenství: -vybavení kanceláří, ordinací, hotelů, barů, prodejen -kuchyně, dětské pokoje, ložnice, nábytkové stěny.

Realizace staveb. Zajišťujeme: -výstavby -rekonstrukce -opravy -výkazy výměr -rozpočty -projektové práce všech druhů -rodinné domy -bytové domy -průmyslové stavby -výběrová řízení a dozorování staveb.

Sklenářství: -stavební -zasklívání v bytech -zasklívání balkonů. Speciální práce: -zasklívání do olova -vitráže včetně izolačních trojskel -vitráže dle požadavků zákazníka i vlastní návrhy -návrhy vitráží -široký výběr barevných skel -TIFANY technika -opravy chrámových oken včetně sklomalby. Výroba na zakázku: -lampy ...

Sklenářství: -veškeré sklenářské práce -broušení, vrtání skel -zasklívání střech, skleníků -výměna balkonových skel -pojízdná dílna -výroba zrcadel -rámování obrazů -silikonové těsnění oken. Zasklívání: -COPILITEM -bezpečnostním sklem CONEX -stavebních strojů CONEXEM do gumy -výloh -výměna jednoduchých skel za izolační ...

Sklenářství: -zasklívání v bytech -broušení, vrtání -zrcadla -zasklívání plastových oken -rámování obrazů -výroba akvarií, terarií -ornamentní a bezpečnostní skla.

Opravy sportovních potřeb. Kompletní služby pro sportovní zařízení: -odborné technické prohlídky sportovního zařízení -zpracování odborných posudků soudním znalcem -dodávky sportovních potřeb a zařízení -zpracování projektů a studií na výstavbu, rekonstrukci a modernizaci venkovních sportovních areálů -zařizování a ...

Geodetická činnost: -zaměřování inženýrských sítí, vodních toků, komunikací -vytyčování stavebních objektů a liniových staveb -vytyčování konstrukčních vrstev vozovek a jejich kontrolní měření -geometrické plány pro rozdělení pozemků či zaměření staveb pro kolaudaci a zanesení do katastru nemovitostí -vytyčování vlastnických ...

Revize plynových zařízení do 1*** MPa*. Projekce plynovodů: -domovních -průmyslových. Školení topičů a obsluhy plynových zařízení. Plynová zařízení-poradenství. Firma Globál 3000: -výroba kojenecké vody doma -prodej vodních filtrů DIONELA -ostatní vitaminové nápoje -vitavlákniny. Distribuční centra: Plzeň, Ruská 82 tel.č. ...

Stavební firma. Pokrývačské, tesařské práce. Střechy.

Zakázkové zámečnictví. Práce s nerezovým materiálem: -schodišťová zábradlí -vrata,brány,oplocení -branky -ozdobné mříže,pergoly -stavební konstrukce -schodiště.

Zdobení užitkového skla. Užitkové, banketové a upomínkové sklo. Keramika, porcelán, zasklívání. Sklenářské opravy. Pískování, leptání a vrtání skla, keramiky a porcelánu. Zhotovení vitráží. Skleněné náhrobní desky.

Práce: -instalatérské -topenářské.

Slaboproudé a silnoproudé instalace a montáž optických sítí. Dodávky a montáž: -pobočkové telefonní ústředny -datové sítě -systémy strukturované kabeláže -elektrická požární signalizace -elektronická zabezpečovací signalizace -kamerové systémy (CCTV) -elektronické přístupové systémy -rozhlasová a ozvučovací zařízení.

Autorizovaný stavitel. Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské -hromosvodářské včetně revize. Střecha na klíč.

Zámečnictví, kovovýroba. -ocelové konstrukce -ocelové bezpečnostní mříže -dílenské vybavení -schodiště -zábradlí -oplocení -markýzy a přístřešky -kancelářské prosklené příčky -interiérové doplňky -výrobky z nerezové oceli.

Stavební firma: -výstavby, rekonstrukce a opravy silnic, dálnic a železnic včetně mostů.

Zpracovávání projektů průmyslových zón.

Prodej, servis, výroba, montáž: -bazény a příslušenství -zastřešení -masážní vany -zahradní jezírka -čistírny odpadních vod -plastové nádrže.

Práce: -topenářské -instalatérské. Havarijní služba NONSTOP pro smluvní partnery: 603 437 579

Strojní omítky. Zateplování fasád. Sádrokartonové konstrukce. Obkladačské práce.

Elektroinstalace bytů, rodinných a panelových domů. Domovní zvonky a telefony. Montáž a oprava světelných reklam. Montáž hromosvodů. Revize elektrických zařízení.