THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Montáž - elektroinstalační zabezpečovací systémy Elektroinstalační práce - hromosvody

Inženýrskogeologický průzkum. Inženýrská geologie.

Nákladní autodoprava do 7 tun truhlářské a výkopové práce montáž potravinářských technologii zemědělská výroba a prodej

Společnost WELL OKNA nabízí tradici a kvalitu již od roku 1991. Vyrábíme, prodáváme a montujeme plastová, dřevěná a hliníková okna a dveře. Plastová okna jsou vyrobena z profilu INOUTIC a kování ROTO. Dále nabízíme posuvné systémy a široký sortiment okenních doplňků. Okna a dveře od nás jsou určena i pro pasivní a nízkoenergetické ...

Práce: -malířské -lakýrnické -sklenářské.

Nákladní autodoprava - do 3, 5t Montáž - elektrická zařízení Revize - elektrická zařízeníeletroinstalční práce Opravy - elektrická zařízení Prodej - nábytek Výroba - nábytek Realitní činnost - nákup - prodej - pronájem - zprostředkování Správa - nemovitosti Odstraňování - stavby

Práce: -zemní -autojeřábem -demoliční strojem. Nákladní automobilová doprava nad 3, 5t.

Elektroinstalace: -automobilové aplikace -zabezpečovací systémy -autorádia -domovní aplikace -elektromontážní práce -kamerové, přístupové systémy -telefonní ústředny -revizní činnost -autotelefony (handsfree sady) -počítačové sítě.

Projektová dokumentace: -inženýrské stavby. Zpracování: -projektové dokumentace bytové domy, výrobní haly, komerční a administrativní stavby, inženýrské stavby.

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál kabely, baterie -svítidla kancelářská a průmyslová, venkovní osvětlení apod.

Kovovýroba. Průmyslové podlahy. Stavební konstrukce. Stavební zámečnictví.

Zakázkové truhlářství: -okna EURO68 -schody -dveře -kuchyňské linky.

Pro stavbu bez závad a úsporu vašich financí zvolte stavební dozor Jan Suchý v Plzni. Zkušený kontrolor s 25letou praxí zajistí bezproblémový chod stavby, dodržení závazných postupů, dokončení stavby v termínu.

Prodáváme ohýbací dřevo a ohýbáme na zakázku. Množstevní slevy po dohodě.

Výroba: -pilářská -dřevovýroba -plotové plaňky -impregnace a sušení dřeva. Prodej: -sušené řezivo -dřevěné brikety. Zednické práce. Truhlářství.

Dodávka, e - shop a montáž: -garážová a průmyslová vrata -brány -nesené a křídlové brány a branky -ploty na klíč -automatické závory -pohony -centrální vysavače.

Inženýrské stavby Dopravní stavby Veškeré stavební práce

Výroba: -žárobetony hutné -žárobetony izolační -torkretovací hmoty -dusací hmoty -plastické hmoty -malty a tmely -suché směsi s keramickou vazbou -žárobetonové prefabrikáty, tvarovky.

Zakázková výroba nábytku: -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -kuchyňské linky -interiéry prodejen -postforming -zdravotnický -hotelový -školní -nábytkové vybavení -kuchyně -obýváky -dětské pokoje -komody -vybavení restaurací -interierové vybavení.

Prodej: -veškeré stavební materiály -střešní okna Velux -střešní krytiny Bramac, Onduline, Tondach -stavební chemie Soudal -komíny Schiedel -stropní konstrukce YTONG, Wieneberger -malty, omítky, lepidla Hasit, Baumit, cement, Českomoravský cement -okna, dveře Solo Sušice -schody Teraso Horažďovice -zámková dlažba a ...

Kovovýroba: -halové konstrukce -průmyslové konstrukce. Ekologický program: -nádrže -kontejnery (1, 5-80m3). Výroba kovolisovaných dílů pro automobilový průmysl. Zámečnické práce na zakázku. Výroba stavebních prvků.

Zabýváme se výrobou, montáží a servisem bazénů včetně prodeje a montáže bazénového příslušenství. Součástí této činnosti je také výroba a montáž bazénového zastřešení. Dále vyrábíme jímky, septiky, domovní čistírny odpadních vod, nádrže na dešťovou vodu, vodoměrné šachty, kanalizační šachty, přečerpávací šachty, šachty na vrtané studny, víka na ...

Projektování a realizace staveb ISO 9001 od TUV. Elektroprojekty. Montáž a revize: -elektroinstalace -zabezpečovací zařízení EPS-EZS -hromosvodové práce. Měření a regulace energií. Plastová okna, hliníková okna., Zendow okna, Prestige okna, Prodej: -elektroinstalační materiál -elektronika -elektro -železářství -domácí ...

Prodej: -ledničky, sporáky, pračky, myčky, mrazáky, vestavné spotřebiče, TV, video, autorádia, akumulační kamna a bojlery. Provádíme elektroinstalace a nabízíme široký sortiment elektroinstalačního materiálu. Výškové práce plošinou MP16.