THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Řemesla, služby - tesařské práce - klempířské práce - pokrývačské práce - kompletní dodávky střech

Výroba: -plastové bazény. -zastřešení bazénů. -vodoměrné šachty. -plastové jímky, žumpy. -pramice. -domovní čistírny odpadních vod.

Práce: -elektroinstalace. -projekce, revize elektro. -montáž, servis, revize hromosvodů.

Sklenářství: -zasklívání oken, dveří. -lepení akvárií. -vrtání otvorů do skla. -rámování obrazů.

Maloobchod, prodej, e-shop: -domácí potřeby. -železářství. -spojovací materiál. -ruční nářadí. -zahradnické nářadí. Maloobchod, prodej: -drogerie.

Dodávka, montáž: -plastová okna, dveře. -eurookna, dveře. -rolety, žaluzie. -sítě proti hmyzu.

Dodávka, montáž, servis: -plynových kotlů. -regulačních plynových stanic. -měření, regulace topných systémů. -solární systémy. Výstavba: -tlakových stanic. Práce: -plynařské. -revize plynu. -elektromontážní. -elektrorevize.

Dodávka, montáž: -garážová vrata. -závory, vjezdové brány. -kamerové systémy. -elektronické zabezpečovací zařízení. -centrální vysavače. -antény, satelity. E-shop: -pohony vrat.

Filtrace vody - úprava vody, odstranění nadlimitních hodnot železa, manganu, dusičnanů, změkčení vody, dále úprava vody reverzní osmózou, dávkování chemikálií. Tato filtrační zařízení a úpravny vody jsou v provedení jak pro domovní použití -rodinné domy, chaty, chalupy, tak i pro průmysl - kotelny, malé i velké provozovny.

Výroba, montáž - kovové ploty, zábradlí, mříže - pojízdné brány - kovová vrata - ocelové konstrukce Řemesla, služby - zámečnické práce - svářečské práce

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení, vodoinstalatérství, topenářství.

Prodej, kompletní montáž, servis a revize: -plynové spotřebiče a zařízení -příslušenství -domovní plynovody (zemní plyn, propan-butan).

Umělecké sklenářství: -výroba a oprava chrámových oken památkových objektů do olova -vitráže do interiéru -pískování skla -sklenářské práce.

Inženýrskogeologický průzkum. Zajištění geologických podkladů pro založení staveb - vrstvení zemin pod základem, mechanicko-fyzikální parametry jednotlivých zemních poloh.

Kominictví - prohlídky komínů vč měření úniku CO - vložkování komínů - montáže 3-slož.komínů - odstraňování závad na komínech a kouřovodech - konzultace a poradenství - předprojektová příprava - havarijní služba Pracujeme 25 let bez jediné reklamace - poskytujeme dokonalý servis se zárukou! Vše objednáte telefonem!

Provádíme veškeré stavební práce od základů až po střechu. Novostavby, rodinné domy, rekonstrukce, přístavby, nástavby, zámkové dlažby, zemědělské stavby, zateplení, sádrokartony, obklady, dlažby.

Vodoinstalatérství, topenářství, izolatérství.

Výkon zeměměřických činností

Projekty hřišť a sportovišť. Inženýrská činnost. Správa majetku, budov a nemovitostí. Poradenství a vzdělávání v oblasti podnikatelských aktivit. Výuka verbální a neverbální komunikace.

Výroba, prodej a montáž - mříže rolovací, pevné, nůžkové - brány vjezdové, posuvné, křídlové, kované - garážová vrata sekční, výklopné, rolovací, průmyslové Povrchové úpravy - žárové zinkování Kovovýroba - zámečnictví

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny -Velkoobchod a maloobchod