THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Prodej, montáž: -okna, dveře -vrata -brány -rolety.

Maloobchod, velkoobchod, výroba: -vrata, brány.

Výstavba: -inženýrské stavby -kabelové a plynové vedení -kanalizace -vodní nádrže a čistírny odpadních vod -úpravy vodních toků -vodovody -venkovní rozvody NN -zámková dlažba. Zemní práce. Čištění odpadních vod. Zpevňování ploch komunikací. Terénní a parkové úpravy. Dekontaminace zemin a konstrukcí. Likvidace nebezpečných ...

Truhlářské práce: -zakázková výroba nábytku do interiéru i exteriéru -výroba kuchyňských linek na zakázku -výměna dřezových desek -obložení stěn -obložení stropů -okna - dveře -nábytek do pracovny -nábytek do ložnice -schody, zábradlí -skříně, regály, komody -plovoucí podlahy.

Stavební firma: -bytové, občanské, průmyslové a inženýrské stavby -stavby na klíč -nová výstavba -rekonstrukce, modernizace a opravy památek -odstraňování staveb, sanace.

Stavební činnost: -projektování, rekonstrukce, realizace -odpadové hospodářství -architektura -správa a údržba nemovitostí -inženýring -emolice a zemní práce. Sadovnictví: -projektování, realizace -kácení nebezpečných dřevin -ošetření dřevin -terénní úpravy -zakládání travnatých, keřových, stromových porostů.

Prodej: -stavební materiály pro stavbu a opravu komunikací -pásky STRATOS ARS -asfaltové zálivkové hmoty -silniční program -geotextilie netkané a ktané -speciální vyztužovací materiály do asfaltu -geomříže, geotextilie geokompozity -nádrže na naftu a instalace.

Provádíme veškeré elektroinstalace včetně rekonstrukcí a oprav. Zajišťujeme přihlášky a revize k stávajícím i novým odběrům. Nabízíme montáže a opravy domácích telefonů.

Stavby, dozory staveb, projekty, inženýrská činnost, velkoobchod stavebnin.

Výkopové práce: -práce moderním strojem řady FERMEG 965 -lžíce 400mm, 600mm, 900mm -hloubkový dosah až 6m -nakládání čelním nakladačem -úprava terénu svahovací lžící -přibližování dřevní hmoty -těžební práce motorovou pilou.

Stavební společnost: -výstavba a rekonstrukce rodinných domů -výstavba a rekonstrukce průmyslových objektů a hal -rekonstrukce panelových domů -zateplování a revitalizace panelových domů, fasády -ostatní stavební činnosti včetně zemních prací.

Práce: -klempířské -pokrývačské -zateplování střech -montáž střešních oken -zateplování fasád. Prodej: -klempířský materiál.

Prodej, dodávka a montáž: -plastová a dřevěná okna -garážová vrata, sekční, výklopná -přídavné rolety -vchodové dveře plastové a hliníkové.

Podlahářské práce. Pokládka a prodej: -lina -koberce -plovoucí podlahy laminátové, dřevěné -korek -parkety. Renovace dřevěných podlah a parket.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář. Výroba a montáž: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -stoly pro PC -komody.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář.

Vodoinstalaterské služby voda, topení, kanalizace, plyn

Tesařství a pokrývačství: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské prace -střechy na klíč -nové krovy, rekonstrukce starých krovů -střešní krytiny -montáž střešních oken VELUX i ostatních -sádrokarton -výroba a prodej řeziva.

Prodej: -květiny -zelenina -keramika Práce: -malířské -sklenářské.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář Výroba -palety -přepravní bedny -nábytek

Elektroinstalace bytových a nebytových prostor, průmyslových objektů, kanceláří a škol, zemědělských budov, rodinných domů a rekreačních objektů sportovních a kulturních zařízení. Kabelové rozvody včetně zemních prací. Veřejné osvětlení. Hromosvody. Opravy elektroinstalací všeho druhu. Revize elektro a hromosvodů.

Stavební činnost: -opravy a rekonstrukce -na klíč -venkovní dlažby -fasády -zemní práce.

Elektromontáže. Revize. Projektová dokumentace.

Montáž a revize: -elektrická zařízení NN a VN. Prodej: -elektroinstalační materiál. Výroba: -rozvaděče.