THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Činnost: - elektromontáže - elektroinstalatérské práce - revize elektroinstalací - rekonstrukce domů a bytů - obkladačské práce - malířské práce a další.

Služby: - návrhy a realizace interiérů - truhlářské práce - nábytek na míru - kuchyňský nábytek - podlahářské práce - obkladačské práce - rekonstrukce domů a bytů. Showroom / kancelář LUXRA Smetanovo nábřeží 14/327 110 00 Praha 1 – Staré Město

Developerská a realitní činnost. Kancelář: Podolská č. 50 147 01, Praha 4

Designové studio: - designerské služby - návrhy a realizace interiérů - truhlářská výroba - nábytek na míru.

Služby: - elektroinstalace - opravy, údržba, revize elektroinstalací - IT poradenství, počítačové sítě - projektová dokumentace - rekonstrukce bytových a nebytových prostor.

Hodinový manžel, služby: - zámečnické a údržbářské práce - drobné opravy a údržbu bytů, domků nebo kanceláří - pokládka plovoucích podlah, koberců - zednické a sádrokartonářské práce....a další

Práce, služby: - vodoinstalace - vodoinstalatér

Stavební práce: - rekonstrukce bytů, koupelen - malířské práce - instalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - údržba zahrad.

Služby: - autodoprava - odvoz sutě, odpadu - zemní práce - demolice - vyklízení prostor - dovoz, odvoz kontejneru. Velkoobchod, maloobchod: - písek, štěrk - kačírek - zemina.

Práce: - instalatérské - topenářské - čištění odpadů, kanalizace.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Práce: - vodoinstalatérské - čištění odpadů - kamerové revize - topenářské - elektroinstalace - malířské, lakýrnické - zednické

Činnost - malířské práce - zednické práce - sádrové omítky.

Činnost: - zateplování fasád - sádrokartonářské práce - pokládky dlažeb a plovoucích podlah - zednické práce - malířské práce.

Činnost, práce: - svařování, svářečské - zámečnictví - potrubářské práce - montáž ocelových konstrukcí Zámečnictví a svařování v oblasti potrubních systémů a kotlů pro energetiku.

Služby: - statické výpočty - projektová činnost ve výstavbě.

Naše společnost nabízí: - keramické obkladačky a dlaždice - slinuté dlažby - obklady a dlažby do koupelen - sanitární vybavení - lepicí a spárovací hmoty. Poskytujeme poradenskou činnost a servis.

Obchodní zastoupení, velkoobchod: - kulové ventily - rohové, výtokové ventily - mosazné fitinky - rychlospojky - vodoinstalační materiál.

Bytový architekt - návrhy a realizace interiérů - vizualizace - vlastní truhlářská výroba - osvětlení, kuchyně, skleněné prvky - podlahy, dveře, krby, skleněné obklady. Prodej stabilizovaných rostlin z Jižní Ameriky a Evropy - růže - stromky - trávy - dekorace.

Činnost: - rekonstrukce bytů a koupelen - zednické práce - obklady, dlažby - sádrokartonářské práce - malířské práce - elektroinstalace - broušení a lakování parket - plovoucí podlahy

Služby: - developerská činnost - výstavba rodinných domů

Práce: - geodetické se specializací na zaměření stávajícího stavu budov a podklady pro architekty.