THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Služby: - elektroinstalační práce - revize elektro

Stavební společnost - revitalizace panelových domů - zednické práce - fasády a zateplování - zemní práce - demolice - elektroinstalace - pokládka dlažby, obkladačské práce - vodo topo plyn.

Umělecké kovářství - kovové brány, mříže, zábradlí - zámky, klíče.

Práce: - elektromontáže - elektroinstalace - výkopové práce.

Kovovýroba: - zámečnické práce - svářečské práce.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - průmyslové stavby - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen

Restaurování nábytku - opravy konstrukce, dýhování, intarzie, inkrustace, řezby. Truhlářství - výroba a opravy starožitného nábytku.

Zemní a jeřábnické práce - nakládání a skládání palet - veškeré práce provádíme vlastní technikou Tartra 148 AB063 a Autojeřáb PV3S - zemní a výkopové práce pásovým minibagrem - odvoz odpadu, odvoz sutě.

Elektroinstalace, elektroinstalační a elektromontážní práce - silnoproudé i slaboproudé rozvody - montáž hromosvodů - rekonstrukce osvětlení - revize.

Stavební práce: - výstavba inženýrských sítí - výstavba silnic, zpevněných ploch - bytová výstavba - demolice.

Služby: - výškové práce - horolezecké práce - instruktorská činnost pro průmyslové a sportovní lezení

Činnost: - výškové práce.

Služby: - investiční a developerská společnost

Výstavba ocelových hal, konstrukcí, včetně střešních a stěnových plášťů - zámečnické práce - montáže světlíků, markýz, přístřešků a pergol - opláštění železobetonových budov.

Hodinový manžel - zednické práce - obkladačské práce - malířské práce.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce objektů - zateplování fasád - sádrokartonářské práce - malířské, natěračské práce.

-Zpracování dat, služby databank, správa sítí -Inženýrská činnost v oblasti energetiky -Poskytování software (prodej hotových programů na základě smlouvy s autory nebo vyhotovování programů na zakázku) -Nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a ...

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - bytové domy - nebytová výstavba - historické objekty - rekonstrukce

Stavební práce: - rekonstrukce bytů, domů - přestavby bytových jader - zednické práce - pokládka dlažby - topenářské práce.

Architektonický ateliér - územními plány - projekty rodinných domů a dřevostaveb.

Prodej - plastové a kovové distanční podložky - betonové distanční podložky - motyl s drátem - příslušenství k bednění.

Řemeslo, výroba: - umělecké kovářství - zámečnictví - mříže, brány, ploty - nábytek - lustry - svícny - vývěsní štíty