THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Nabízíme realizace staveb v oblasti bytového, občanského a průmyslového stavebnictví. Zajistíme dodávky technologií pro veřejné i privátní investory.

Elektroinstalační práce - revize Revize - hromosvody

Podlahové studio, dodávky materiálů, instalace podlah, renovace, kompletní dodávky na klíč. Kamenná prodejna, vzorkovna, e-shop.

Malířství, lakýrnictví a natěračství

Prodej nádrží na vodu a plastových jímek.

Návrhy interiérů. Inženýrská činnost a projekty staveb.

Projektová činnost ve výstavbě

Práce: - prořez, kácení stromů pomocí horolezecké techniky - výškové práce

Prodej podlahových krytin - dřevěné podlahy - laminátové podlahy - PVC a linolea - koberce.

Společnost CHARMONT s.r.o. nabízí ve všech odvětvích průmyslu tyto činnosti: inženýrská činnost zpracování projektové dokumentace dodavatelská činnost realizace investičních celků „na klíč“ montážní činnost rekonstrukce a modernizace opravárenská činnost poradenská a konzultační činnost.

Stavba rodinných, rekreačních a obytných domů na klíč a průmyslových staveb. Rekonstrukce rodinných, rekreačních a obytných domů. Zateplování domu velkoobchod a maloobchod

Realizace staveb, zateplování budov. Zámečnické, svářečské a montážní práce.

Bazar a zastavárna. Provádíme výkup a prodej použitých věcí, šperků, elektroniky, mobilních telefonů, sportovních potřeb, nářadí, starožitností atd.

Měření emisí, kominické práce - čištění - revize - vložkování - vícevrstvé odvětrání.

Výroba a prodej topné a regulační techniky. KOMEXTHERM Praha jako soukromá firma působí od roku 1991. Její výrobní program, výrobky pro regulaci vytápění, má svoje počátky již v 70.letech 20.století. V té době se již vyráběly směšovače a výrobní program se postupně rozšiřoval i o první typy ekvitermních regulátorů.Tradičně nabízíme všechny ...

Internetový obchod. Ruční nářadí pro kutily i profesionály. Ruční nářadí a výrobky pro železobeton: -kleště, nůžky -tesařská kladiva -distanční podložky -výzací drát

Art-prague.eu - dekorativní práce do interiéru a exteriéru včetně návrhu, umělecká malba na omítku, nástěnná a stropní malba, nástěnné panó, grafika a kresba Praha a po cele Europe. Malba dekorativní, ornamentální, umělecká a malba na zakázku, osdobné a dekorační lišty a sádrové štuky a ornamenty.

Specializovaná kamenná prodejna s kompletním sortimentem vysoce kvalitních diamantových nástrojů, strojů a příslušenství německé značky GŐLZ. Nabízíme diamantové jádrové vrtací korunky, diamantové řezné, brusné kotouče a diamantová lana.

Provádíme kompletní rekonstrukce bytů včetně bytových jader, kuchyně a koupelny. Sándrokartónové příčky, elektroinstalce, osvětlení, montáže zařízení. Komplexní stavební služby - bourání, omítky, izolace, malířské práce, dlažby a obklady.

Vložkování, frézování, stavby a opravy komínů, kontroly a čištění komínů.