THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Prodej a montáž žaluzií, rolet, markýz a vrat.

Projektová činnost v investiční výstavbě.

Velkoobchod, maloobchod a e-shop s barvami a laky.

Protipožární nátěry, protikorozní ochrana, abrazivní tryskání, protiplísňové nátěry, práce horelezeckou technikou, izolace SERVIWRAP, PROTEGOL. Prodej pásek SERVIWRAP.

Malířské práce, stěhování ČR a EU.

Hodinový manžel. Elektroinstalační práce, pokládka PVC, koberců.

Stavební pomocné práce, ruční kopání

Zpracování průkazů energetické náročnosti budov .

Provádíme elektrikářské práce a elektroinstalace v oboru silnoproud i slaboproud. Provedeme rozvody kabeláže, osadíme osvětlení i zásuvky. Následně provádíme rozvody datových sítí, televizní rozvody. Navrhneme a dodáme celý anténní systém, provádíme montáže satelitů, montáže antén, servis a revize společných televizních antén (STA). Rovněž ...

Firma Sopro Bauchemie GmbH patří svým rozsáhlým výrobním programem v oblasti stavební chemie pro pokládku obkladů a dlažby mezi přední výrobce v Evropě..

Voda, kanalizace, studny, vodní zdroje. Služby: - vrtané studny - vyhledávání vodního zdroje - vrty pro tepelná čerpadla. Realizace: - studny. Voda, kanalizace. Čerpací technika - prodej Montáž: - čerpadla - pumpy. Stavebnictví - příprava staveb. Geologické práce, stroje. Provádí: - hydrogeologický průzkum.

Malování, tapetování, nátěry, kompletní úklid, čistění koberců a čalounění, montáže nábytku. Prodej koberců a linolea (PVC), včetně pokládky.Manipulace s nábytkem, příprava, zakrytí.Velký výběr PVC, koberců bytových, zátěžových a speciálních s protišpinivou úpravou v široké škále barev, cen a šíří.Nátěry fasád.Služby hodinového manžela.Přijedeme ...

Dodavatel stavebního systému VELOX, protihlukových panelů a stěn VELOX, první dodavatel mobilní protihlukové stěny. Firma MC VELOX Praha patří od založení v roce 1998 mezi největší prodejce systému ztraceného bednění VELOX v ČR. Důkazem správného směru naší práce jsou stovky spokojených zákazníků.

Prodej a montáž garážových, sekčních a rolovacích vrat včetně pohonů..

Výroba - kancelářský nábytek pracovní stůl - skříně šatní, vestavěné - obytné stěny

Rekonstrukce bytů, domů a kancelářských prostor.

Malířské a lakýrnické práce včetně speciálních aplikací a dekoračních technik. Veškeré malby a nátěry od malování pokojů a bytů, přes výmalby.

Revize elektroinstalací, rozvaděčů, elektrospotřebičů, hromosvodů, plynových zařízení, plynových kotlů, plynových kotelen, plynových rozvodů NTL, STL.

Roubenky na prodej a k pronájmu. Prodáme Vaší roubenou chalupu nebo pozemek vhodný pro její stavbu. Zajistíme Vám kompletní servis.

Revitalizace společných prostor bytových domů (chodby, schodiště apod.). Podlahářství. Dodávka, pokládka: - koberce - vinyl - pvc podlahy, linoleum - korkové podlahy a obklady - plovoucí podlahy - dřevěné podlahy - antistatické podlahy. Vyrovnání podkladů samonivelační stěrkou Dokončovací stavební práce.

Projektování a realizace koupališť, bazénů, rehabilitačních zařízení ve zdravotnictví a wellness provozů.

Prodej, opravy, montáž i servis plynových spotřebičů, kotlů, bojlerů a hořáků. Servis Junkers, Protherm, Viessmann, Therm, Viadrus, Quantum, John Wood, Honeywell, Dakon, Baxi, Reem aj. Servis, montáže a dozor kotelen. Prodej, montáž a servis solárních systémů.

Specializovaný dodavatel a dovozce průmyslových produktů.