THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Prodej stavebního materiálu: - izolační materiály - nářadí - tepelné izolace - geotextilie - asfaltové výrobky. Výkup: - palety. Provádění: - vodotěsné izolace. Výrobky: - klasické a modifikované asfaltové pásy Siplast, Vedag, Icopal - PVC folie - geotextilie - asfaltové výrobky - střešní doplňky - pracovní ...

Realizace projektů: - zahradní dřevostaveb, - pergoly na klíč, - dětská hřiště, - altány, - zimní zahrady, - terasy, - ploty, - domky a chatky, - dřevěný nábytek, - houpačky a prolézačky pro dětská hřiště, - ploty, - brány, - zátiší zahrad.

Architektonické návrhy a realizace interiérů, exteriérů. Studie, projekty rekonstrukcí a novostaveb v územním a stavebním řízení.

Zabýváme se: - výstavbou v oboru pozemního stavitelství včetně inženýrských sítí s tím spojených - realizaci půdních nástaveb a vestaveb - rekonstrukcí půdních prostor - výstavbou a rekonstrukcí rodinných domů ( bytů ) - přístavby a výstavby hal a jejich rekonstrukce nebo případně adaptace na změnu výrobního procesu, terénní a sadové ...

Prodej: - interiérové dveře - bytové dveře - protipožární dveře

Zednické, dlaždičské a obkladačské práce. Montáže sádrokartonu.

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Autorizovaný servis: - plynová zařízení. Čištění: - kanalizace. Vodoinstalační práce.

Stavební společnost EVEN s.r.o. realizuje kompletní stavby a zemní práce. Bytové a rodinné domy na klíč, nebo jejich části (základové desky, vyzdívky, strojní omítky, atd.), kompletní ZTV (zemní práce, kanalizace, komunikace, zámkové dlažby). Autodoprava.

Montáž a opravy sádrokartonu, tepelné a akustické izolace, rekonstrukce bytových jader, zednické a obkladačské práce.

Těžištěm činnosti je projektová a inženýrská činnost ve výstavbě v rozsahu všech výkonových fází: -projektová činnost, -příprava zakázky, -návrh a studie stavby, -dokumentace, -územní řízení, -stavební řízení.

Klempířské, pokrývačské a tesařské práce Tondach.

Strojní úklidové služby: -čištění všech druhů podlahových ploch, suchým nebo mokrým procesem. Hliníková pojízdná lešení: -prodej, pronájem, montáž -lešení je zhotoveno z hliníkových slitin rámového typu, je pojízdné na kolečkách opatřených brzdou a závity na vyrovnání terénu a lze jej postavit i na schodech.

Geodetická kancelář. Geodezie: -účelové mapy velkých měřítek, -vytyčení a zaměření skutečného provedení staveb, hranic pozemků, -dokumentace stavebních objektů, -geometrické plány, -digitální zpracování dat.

Stavební, zednické, obkladačské, malířské a instalatérské práce.

Prodej: - plastová zatravňovací dlažba.

Projekt7. Zabýváme se: - rozpočty staveb - propočty, výkazy výměr. - vizualizace interiérů i exteriérů.

Montáž osvětlení. Elektroinstalační práce. Výroba - elektrická energie.

Projekční a architektonický ateliér. Architektonické studie a návrhy (architekti). Projekční činnost (stavební inženýři). Vizualizace a animace staveb. Developerské projekty. Návrhy interiérů. Inženýrská činnost. Stavební a autorský dozor.

Nabízíme prodej, pronájem, půjčovnu, bazar, servis a opravu pro stavební stroje. Dále nabízíme vibrační techniku, nakladače NOVOTNÝ, ATLAS, manipulátory, minirypadla, hutní vibrační techniku, kompresor, pneumatické podvrtávače, hydraulické agregáty.

Nabízíme odvaděče kondenzátu, průmyslové armatury, uzavírací klapky a ventily.