THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Velkoobchod - hromosvodné zboží k uzemnění a ochraně budov před úderem bleskumontáž, revize a servis - hromosvody

Technická zařízení budov. Mezinárodní stavební služby - topenářské práce - vzduchotechnické práce - elektroinstalační práce - montáž systémů měření a regulace - montáž zabezpečovacích systémů. Servis pro průmyslová odvětví.

Prodej, montáž, poradenství, technický servis: - plovoucí podlahy, masivní dřevěné podlahy - PVC, koberce, vinyl.

Horolezci nabízí opravy, nátěry, čištění, zateplování střech a spárování fasád. Provádíme výškové práce, opravujeme střechy, fasády, komíny, provádíme mytí oken, instalace ochrany proti holubům, klempířské prvky, demolice, kácení, montáž reklamy.

Montáž, opravy, revize elektrických zařízení

Sádro-kartonářské práce Pokládka - plovoucí a dřevěné podlahy Rekonstrukce - půdní prostory

Služby hodinového manžela. Malířské práce Drobné opravy - domácí spotřebiče Služby hodinového manžela Drobné instalatérské práce Sekání, hrabání a zalévání - trávníky.

Truhlářství a podlahářství Silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče -Velkoobchod a maloobchod

Velkoobchod a maloobchod malířství. Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Natěračské práce Malířské práce Štukatérské práce Lakýrnické práce

Velkoobchod, maloobchod a e-shop elektroinstalačního materiálu. Sortiment: - kabely - spínače, zásuvky - jistící prvky - svítidla - světelné zdroje - zdroje proudu a napětí - úložný materiál - rozvaděče - přístroje - hromosvodařský materiál - domovní spotřebiče - nářadí - domácí spotřebiče a a elektronika. Sídlo: U ...

Instalatérské, plynárenské a topenářské práce

Vývoz: - obráběcí a tvářecí stroje, nástroje - objímky na opravu potrubních systémů.

Výškové práce: - kompletní rekonstrukci fasád - zednické práce - penetrační nátěr a nátěr silikátovými nebo akrylátovými barvami.

Stavební firma. Provádíme veškeré rekonstrukce bytů, skladů a kanceláří, kompletní venkovní práce, fasády a zajišťujeme elektroinstalace, klempířské práce a montáž hromosvodů.

Elektrotechnický materiál: -jističe 0, 5-6400 A, vypínače, stykače, ovládací prvky, výkonová relé, průmyslové ochrany, plastové skříně -zámky, kování, těsnění, distanční sloupky, pojistky, pojistkové odpínače, průmyslové nabíječe.

Podlahářství (podlahářské práce včetně dodávky materiálu): - plovoucí podlahy laminátové a dřevěné - podlahy korkové, PVC a antistatické PVC - celomasivní dřevěné podlahy Junckers - pokládka koberců (i zátěžových) - vyrovnání nerovnosti podlah - tmelení podlah - pokládka a broušení parket - renovace dřevěných podlah včetně lakování.