THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Přestavby a rekonstrukce: -byty, panelové byty -rodinné domy, domky -rekonstrukce a modernizace objektů. Výstavba: -občanská, bytová -byty na klíč. Rekonstrukce, přestavba interiérů: -novostavby, půdní vestavby, interiéry -byty, kanceláře, nebytové prostory -obklady, dlažba, bytová jádra -výměna oken. Rekonstrukce, prodej, ...

Prodej a montáž oken špaletových, dřevěných, plastových i hliníkových. Kompletní výměny oken a zateplení.

Služby: - konzultace v oborech výstavby a provozu telekomunikačních sítí - projekce a výstavba občanských a průmyslových staveb - zakládání a vedení projektů v oborech telekomunikací a výstavby - speciální projekty pro zvýšení efektivity provozů, změny procesů, apod.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení a bojlerů.

Dodávka vzduchotechniky, klimatizací, chlazení, vytápěné, odvlhčovačů a ventilace.

Provádíme: - malířské práce - pokládka podlahové krytiny - sádrokartonové příčky - pokládka, obklady, dlažby - zednické práce.

Zámečnictví Michal Jurčo - se zaměřuje na výrobu: - zakázková kovovýroba - zámečnické práce - vrata - brány - brány s pojezdem - oplocení - ploty - mříže - nerezová zábradlí - kovové schody, schodiště vnitřní i venkovní - drátěné programy - kovové prvky pro vybaveni kuchyní.

Architektonický a projektový ateliér Kompletní projekty staveb - rekonstrukce a úpravy stávajících objektů - novostavby

Prodej sekací a vrtací techniky pro elektrická, pneumatická a hydraulická kladiva, kotoučové HM (HW) pilové kotouče, frézy a další nástroje na dřevo, kov a hliník. Dia-kotouče beton, granit, mramor. Servis el. nářadí.

Hodinový manžel - služby pro domácnosti a firmy, opravy, údržba a servis bytů a kanceláří, montáže nábytku, bytových doplňků, čištění koberců a čalouněného nábytku, drobné instalatérské a elektro práce, dodávka a montáž žaluzií a rolet, vrtání do panelů, zapojení praček, myček, mytí oken a dveří apod.

Dezinfekce potrubí vnitřního vodovodu včetně vystavení Zajištění rozboru vody z dezinfikovaného rozvodu vody. Vodoinstalatérské práce.

Stavební práce a dodávka materiálu.

-Inženýrská činnost v výstavbě, technický dozor -zprostředkovatelská činnost v oboru stavebnictví

Servis, výměna a pravidelná klimatizace Elektroinstalační práce Dodávka, montáž a servis - tepelná čerpadla Topenářské práce - kompletní dodávky - rozvody topení - peletová kamna Čištění - kuchyňské provozy a mytí - klimatizační jednotky Vodoinstalační práce - kompletní dodávky - rozvody ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Izolace spodních staveb, protiradonové a střech fóliemi Protiradonové izolace Klempířské práce Střechy

Truhlářství, výroba: - skříně - schody - kuchyňské linky Práce převážně z masivu Zakázky dle přání zákazníka

Autopůjčovna Čištění interiérů vozů Odtahová služba Bazar stavebních strojů Skladování Logistika Mezinárodní a vnitrostátní doprava Stěhování

Zprostředkování dopravní služby a jeřábnické práce práce s vysokozdvižnou plošinou.

Zateplení fasád Podlahářské práce Rekonstrukce - koupelny - bytová jádra - kuchyně Dodávka - sanitární keramiky - baterií - van - sprchových koutů.

Dodávka servis a prodej: - tepelná čerpadla - klimatizace.

Elektromontáže a rozvody v domech a bytech. Rekonstrukce. Dřevostavby a venkovní terasy.

Zakázková výroba nábytku. Truhlářství se specializací na kuchyňské linky. Výroba umělých stromů do interiéru.

Velkoobchod, prodej: -malířské barvy a laky -produkty na fasády, omítky -dekorace na stěny