THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Kamenické práce - chemické čištění žula, mramor.

Developerská společnost KZP ideal invest a.s. a její dceřiné společnosti se zabývají výstavbou a prodejem nových domů a bytů.

Výškové práce a horolezecké práce

Prodej - bazénová chemie Plynoinstalační práce - revize Topenářské práce Drobné zednické práce Prodej - vodoinstalační materiálvýměna a opravy - plynové ohřívače vody Vodoinstalační práce - rekonstrukce veškerých vodovodních a kanalizačních rozvodů - odborné zapojení myček, praček, kuchyní

Výroba - vrata Výroba - schody - ploty Stříhání a ohýbání plechů Zámečnické práce - kovovýroby - zakázková výroba ze železa

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Havarijní servis plynových kotelen, výměníkových stanic, vzduchotechniky, montáž měření a regulace, revize spotřebičů a ručního nářadí, výměny a opravy čerpadel Wilo, Grundfos, Sigma.

Kovářství, podkovářství Zámečnictví, nástrojářství

Rekonstrukce čištiček odpadních vod

Tmelící nástroje Brusné nástroje Praktické sady Brusivo

Provádění obkladů budov systémem odvětrávaných fasád, kompletní dodávky interiérových dlažeb a obkladů.

KOMPLETNÍ PROVEDENÍ STAVEB a STAVEBNÍ SERVIS staveb.com veškeré stavební úpravy a rekonstrukce v domech a bytech rekonstrukce a modernizace bytových jader rekonstrukce koupelen.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Dodavatel geodetických praci: vytýčení vlastních hranic geometrické plány.

Zprostředkování obchodu s čínskými výrobci. Dovoz textilu, skladových vozíků, autodoplňků, hraček, diamantových kotoučů, nářadí apod. Poskytujeme služby spojených s dovozem zboží z kontinentální Číny a Hongkongu.

Truhlářství, podlahářství Prodej a pokládka podlahových kritin

Výroba kulatiny a střešních vazníků na pile

Demolice objektů, zemní práce, výkopové práce, převoz materiálu, úpravy cest. Výkopové a stavební práce - převoz surovin..