THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Služby: - úklidové práce - rekonstrukce - lakýrnické práce - sádrokartony - zateplování - malířské práce.

Lakýrnické práce Malířské práce Elektroinstalační práce Pokládka - podlahové krytiny Komplexní úklidové služby

EIVO Restaurant & Bar: - se nachází v historickém centru Prahy. Kapacita 145 míst je ideální pro rauty, školení, konference a jiné skupinové akce za příjemné ceny. Staročeské pivní večery! Cestovní kancelář EIVO: - poskytuje své služby v těchto oblastech: - ubytování - doprava - výlety a okružní jízdy včetně průvodce - lovy ...

Návrhy - interiéry Architektonický ateliérprojektové práce Rekonstrukce - historické objekty

Developerská firma. Developer industriálního parku. Realitní služby. Pronájem: - skladové prostory - kancelářské prostory v administrativní budově.

Prodej a servis ručního a elektrického nářadí a příslušenství.

Koupelnové studio. Prodej, návrhy: - vany a sprchové kouty - sanitární keramika - koupelnový nábytek.

Prodej - betonové chodníkové dlaždice vymývané s přírodním kamenem a reliéfní travertin, pískovec

Společnost Idealfenster, a.s. vyrábí plastová a hliníková okna, dveře, rolety, zimní zahrady, rolovací garážová vrata, automatické dveřní systémy a prosklené fasády.

Prodej - vodoinstalační materiál

Projekční činnost. Stavební projekce.

Prodej: - plastová okna - eurookna - žaluzie - rolovací systémy, rolety. .

Stavební firma: -zpracování projektové dokumentace včetně technologií -komplexní stavby občanské a průmyslové -modernizace a rekonstrukce. Charakter staveb: -zdravotnické, školské a církevní stavby -výrobní a průmyslové haly -výstavba obchodů, prodejen a skladů -modernizace a rekonstrukce objektů.

Zastoupení výrobce rodinných domů HANSE HAUS GmbH (SRN). Individuální řešení rodinných domů a vil zhotovované nejmodernější technologií na bázi dřeva. Architektonické služby.

Jsme stavební a obchodní firma, sídlící v Praze.

Produkty: - hygienické systémy - osoušeče rukou - koše a popelníky - doplňky. Hotelový program: - zámkový systém KABA - fény ELITE - sejfy.

Energetická bilance - snižování energetické náročnosti budov Audity nemovitostí Komplexní posuzování nemovitostí - posudky, měření a diagnostika budov společně s certifikací, energetickým průkazem a projektem Projekce - nemovitosti - rodinné domy Příprava staveb (ke stavebnímu povolení).

Školení: -bezpečnost práce ve výškách i pomocí horolezecké techniky. Prodej a revize OOPP proti pádu: - prostředky osobního zajištění pro práce ve výškách. Výškové práce i pomocí horolezecké techniky). Klempířské práce. Dokončovací stavební práce.

Velkoobchod - profesionální audio technikaprodej a instalace - audio video technika Prodej - světelná technika Servis - audio video technika Projektování - elektroinstalace Provedení a servis - elektroinstalace Prodej - zvuková technika

Výstavba VVTL, VTL, STL, NTL plynovodů a topných systémů. Činnost: Výstavba VVTL a VTL plynovodů a produktovodů - výstavba a napojení plynovodů pomocí navrtávek - výstavba a napojení přeložek plynovodů bez odstávky plynu a bezplamennou technologií.

Interiérové studio - návrhy kuchyňských linek a veškerého vestaveného nábytku - design prostor Výroba - kuchyňské linky Výroba - veškerý vestavený nábytek