THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Hypotéky Právní servis - právní služby prověření právních vztahů každé prodávané nemovitosti, vypracování návrhů všech druhů kupních smluv či dohod o převodu členských práv a poviností Realitní činnost Realitní činnost Geodetické práce - kompletní geodetický servis - ověření a vytyčení hranic pozemků - vytýčení staveb pro ...

Eshop hračky, chovatelské potřeby, kamna, krby, nářadí, myčky, trampolíny, sušičky.

Dodávka a montáž hliníkových a plastových dveří, oken, zimních zahrad. Dodávka a montáž žaluzií, markýz, plastových obkladů.

Jsme firma zabývající se veškerou truhlářskou výrobou: - z měkkého i tvrdého masivního dřeva - z lamina - z dýhované dřevotřísky. Zařizujeme soukromé byty, kuchyně, domy, banky, hotely, pensiony, obchody, školy, benzinové pumpy i kanceláře po celé ČR, to vše na míru.

Zprostředkování práce Řezání a dělení materiálu pomocí pásové pily PEGAS 300X400 SHI - CNC soustružení na soustruhu VIPER VT28BL - 1500 - vrtání pomocí sloupové vrtačky TOS VS32A Svařování pomocí svářečky MIG 445 440A Kovovýroba

Autoservis Pneuservis Autojeřábnické práce Zemní práce

Provádíme montáže a revize elektroinstalací, elektrických zařízení či elektronické požární signalizace.

-Přípravné práce pro stavby -zateplaní fasád domů

Přebrušování přírodního kamene, žuly Úklidové práce kanceláře, domy, vily Pokládka - podlahy TERACO - mramorové mozaiky TERACO fasády

Nabízíme elektromontáže, revize instalací, nářadí a pracovních strojů.

-Projektování elektrických zařízení

Veškeré stavební práce. Půdní vestavby. Rekonstrukce domů, bytů, panelových jader. Modernizace koupelen. Výměna dveří, oken. Vnitřní zateplení bytů. Domovní instalace.

Jmenuji se Jan Volf, jsem Šikovný řemeslník, nebo chcete-li hodinový manžel. Postarám se o Váš dům, byt, zahradu, kuchyň nebo koupelnu - nabízím stavební úpravy, montáž nábytku / toalet / sanity, vrtání, elektroinstalace, čištění odpadů, opravy kuchyní a kuchyňských koutů, sekání trávy. opravy oplocení, práci se dřevem a kovem, atd. Pracuji ...

Práce, montáž: -elektroinstalační. -hromosvody. -elektrické vyhřívání okapů. -rozvody televizních antén. Revize: -elektro NN. -hromosvody. -elektrospotřebičů. Stavební firma. -výstavba domů. -rekonstrukce budov. -zateplení fasád.

Čištění kanalizace strojem i tlakovou vodou, čištění domovních, dešťových i venkovních odpadů, revize kamerou vč. záznamu DVD, rekonstrukce kanalizace, havarijní služba. Praha a Středočeský kraj.

Provádíme kompletní výstavby a rekonstrukce občanských, bytových, průmyslových a inženýrských staveb, střech a krovů.

Znalecké posudky cen nemovitostí, ceny administrativní a tržní, inženýrská činnost ve výstavbě, zajištění financování a pojištění.

Náš ateliér se zabývá opravami a obnovou historických objektů.

Prodej, e-shop: - zahradnická hnojiva - postřiky - postřikovače - zahradní nářadí.

Oprava, údržba a instalace plynu a plynových zařízení včetně spotřebičů, voda, topení, elektroinstalace. REVIZE a vystavení revizní zprávy.

Naše firma provádí lití samonivelačních zátěžových podlah na bázi anhydritu ( anhyment ) s vyrovnávací podkladní polystyrencementovou pěnou ( poriment ).

Nabízíme nové obytné prostory v bytovém komplexu. Přední developerská společnost na bytovém trhu v Praze se silným kapitálem a mezinárodní podporou akcionářů.

Firma Etamont Vám nabízí své služby a zkušenosti v těchto oblastech: - regulace vytápění - topenářství - vodoinstalatérství - kanalizace - MaR - elektropráce - revize elektro nn + vn - revize hromosvodů .

Stěrkové mramory, omítky, nátěry. Prodej barev, laků a omítek, dobarvovací a dekorační centrum V našem sortimentu naleznete: - fasádní a interiérové barvy - omítky - lazury - emaily - fládrovací soupravy - antické nátěry - benátské štuky - nátěry na podlahy, střechy - zateplovací systém, nářadí apod. - stěrkové hmoty, omítky - ...