THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Dodávání a prodej hliníkových oken, dveří, prosklených stěn, výkladců a světlíků. Nabídka lehkých obvodových plášťů a zimních zahrad.

prodej zahradní techniky a nářadí

Pokládání - podlahové krytiny - koberce - PVC - marmolea - korekpodlahářské práce Pokládka - podlahy i laminátové plovoucípodlahářské práce

Pronajímáme pracovní plošiny, montážní plošiny a přívěsné plošiny. Montujeme hromosvody.

-Malířské a lakýrnické práce

Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Truhlářství, podlahářství

Kamenosochařské práce - kamenické práce na pohřebištích

Nabízíme služby v oblasti energetické certifikace budov (energetické štítky, penb ), energetické náročnosti budov, projektový management, stavební dozor investora a řízení a koordinace dodavatelů stavby.

Stavební projekce: - dům - kancelář - výrobní haly

Produkty: - Plastová okna - Eurookna - Špaletová eurookna - Posuvná okna - Vnitřní žaluzie - Venkovní žaluzie - Vnitřní rolety.

Jsme pronajímateli vysokozdvižných zařízení. Zabýváme se pronájmem a prodejem zařízení, strojů a stavebních buněk např. kompresorů, generátorů, pracovních plošin, závěsných pracovních plošin i stavebních strojů. Nabízíme pronájem, prodej a dopravu.

Jsme pronajímateli pracovních plošin a jiných vysokozdvižných zařízení. Zabýváme se pronájmem a prodejem zařízení, strojů a stavebních buněk např. kompresorů, generátorů, pracovních plošin, závěsných pracovních plošin i stavebních strojů. Nabízíme pronájem, prodej a dopravu.

Prodej a instalace - televizní antény a satelity - set - top boxyinstalace - pozemní televizní antény - satelitní systémy - rozvodů TV a SAT signálů pro rodinné domy návrhy a montáž - malé televizní rozvody v bytech a rodinných domech TV, digitální TV, satelity prodej - konektory Prodej - černá ...

Prodej a opravy telefonních přístrojů, záznamníků, faxů, bezdrátových telefonů, opravy rozvodného vedení, zásuvky, šňůry.

Realizujeme vlastní developerské projekty

Společnost se zabývá: -architektonické činnosti -inženýrské činnosti -projektová činnost ve výstavbě -výkon stavebního dozoru.

Rekonstrukce a výstavby: - rodinné domy, domky, vily - bytové objekty, byty - fasády, omítky - střechy - dlažby, obklady - veřejné prostory a zařízení. Rekonstrukce a opravy interiérů staveb: - panelové koupelny, koupelnové kouty - bytová jádra - kancelářské a obchodní prostory - hotely - restaurace - průmyslové stavby.

Provádíme: - elektroinstalace - elektrorevize.

Prodej, servis, e-shop: - nářadí - ruční nářadí - elektrické nářadí - pneumatické nářadí - kufry na nářadí - řezné a brusné flex kotouče, brusné lamelové talíře - nářadí pro autoservisy.

Výškové práce Horolezecké práce

Autobusová doprava Vedení - podvojné účetnictví, majetek a mzdy Stavební práce

Zateplování objektů, zednické práce, malířské práce, odvlhčování vlhkých budov, izolace proti spodní a tlakové vodě, hydroizolace plochých střech Zateplování obvodových plášťů budov kontaktními a nekontaktními zateplovacími systémy Bourání zděných konstrukcí Sanace proti vlhkosti - odvlhčování budov Rekonstrukce bytů i domů Výměna bytového ...