THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Zabýváme se prodejem plastových oken a nabízíme vchodové, terasové a zasouvací dveře a distribuujeme hliníkový sortiment.

Provádíme rekonstrukce a přestavby obytných a průmyslových staveb, výstavbu tělocvičen a víceúčelových i dětských hřišť.

Stavební činnost: - výstavba občanských, bytových a průmyslových staveb - realizace nosných a základových konstrukcí - realizace hrubých vrchních a hrubých spodních staveb - rekonstrukce, sanace a modernizace staveb - střešní nástavby - montované ocelobetonové stavby - opěrné a sanační stěny - zemědělské a průmyslové ...

Rozsah činnosti naší firmy: - prodej minerálních akustických podhledů Eurocoustic - prodej podhledových svítidel - montáž všech druhů zavěšených podhledů (minerální, kovové, sádrokartonové) - montáž sádrokartonových konstrukcí včetně protipožárních a atypických - montáž přemístitelných příček - montáž zdvojených podlah.

Nabídka projektových a inženýrských služeb.

Tapetování, lepení - tapety papírové, vinylové, fleecové, textilní, orientální, samolepící i autorské látkové Aranžerské služby - úpravy výloh

Provádíme rekonstrukce bytů a malířské i zednické práce.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Podlahy a podlahářské práce. Pokládáme dřevěné a laminátové plovoucí podlahy, parkety, korkové podlahy a koberce.

Jsme firma, která vznikla v roce 1995 zabývající se zakázkovou výrobou z masivu, lamina i dýhy.

Zateplování fasády, sanace, vlhké zdivo. Montáže - sádrokartony Obkladačské práce Stavební práce - rekonstrukce - adaptace - opravy - úpravy Zednické práce.

Nabízíme Vám své služby elektrikářských prací s více než 20-ti letou praxí v oboru. Zabýváme se elektromontážemi, servisem a údržbou elektrických zařízení.

Dovoz, prodej, e-shop: - železářské zboží. .

Velkoobchod a maloobchod, prodej. - kotle, kotel - karmy - sporáky - Waw - topidla

Zaměřujeme se na likvidace kotelen, ocelových konstrukcí, výtahů či zemědělských strojů. Provádíme zámečnické práce.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Malířské práce Elektrikářské práce Sádrokartonářské práce Obkladačské práce - podlahářské práce Zednické práce

Konzultace k montáži aktivního hromosvodu Revize - hromosvodymontáž - klasické hromosvody