THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Provádíme v krátkých dodacích lhůtách dodatečné zatěsňování a údržbu vnitřních instalací plynu, topení, vody, kanalizace, kotlů a boilerů metodou BCG. Plynovody: -montáže plynovodů bez omezení. Topení: -montáže a opravy topných rozvodů a výstavba kotelen. Voda: -montáže a opravy bytových a domovních rozvodů. Kanalizace: -montáže, ...

Stavební firma. Stavby rodinných domů na klíč, hal, garáží. Rekonstrukce budov. Fasádnické práce: - nové fasády i opravy starších. Obkladačské a dlaždičské práce. Zateplování objektů. Půdní vestavby. Sádrokartonové konstrukce.

Obchodní zastoupení značek: -DEWALT -ELU -BLACK&DECKER -PIRANHA. Elektrické ruční nářadí Black&Decker, výkonné profesionální nářadí a příslušenství DE WALT.

Nabízím Vám práce hodinového manžela v Praze a jejím blízkém okolí v následujícím rozsahu: truhlář, zedník, malíř, podlahář elektro atd.

Zámečnictví - kovářství - kovovýroba, zakázková výroba a montáž - kované brány(včetně automatických pohonů), kované ploty, mříže, zábradlí a jiné kované doplňky. Kovové rámy bran, kovové ploty s výplní ocelovou, dřevěnou, plastovou.

Výroba, prodej, servis: - sauny na míru - saunové kabiny - saunová topidla - infračervené prohřívací kabiny (infra kabiny) - doplňky k saunování - sauna, saunapoint, infra kabina.

Firma jako samostatný subjekt vznikla v roce 1993. Pod názvem JIKA-podlaháři s.r.o. funguje od roku 2001

Stavební firma. Veškeré stavební práce: -rekonstrukce -novostavby -modernizace -komunikace

Výhradní dovozce koberců EGE v České republice. Info linka : 800148850 Maloobchod, prodej : - koberce, podlahové krytiny a materiál - tapety a lepidla - dekorační textil, záclony, závěsy, polštáře, japonské panely, římské rolety, čalounické látky - rolety, žaluzie, pergoly - garnýže a další závěsné mechanismy Podlahářství. ...

Transport a montáže technologických celků. Přeprava nadměrných nákladů a jeřábnické práve

Hlavním posláním Europe Easy Technology je pomoc zákazníkům s technologiemi pro úsporu jejich nákladů na energie. Zástupci EET Vám poradí s moderními a trendovými způsoby řešení vytápění, klimatizace a osvětlení s garancí trvalé úspory provozních nákladů, se systémovým řešením problémů v oblasti optimalizace investice a provozu systémů vytápění a ...

Výroba - pergoly - venkovní terasy Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyňské linky Zakázková výroba - nábytek (postele, skříně, židle, ...) Výroba a montáž - schodiště (klasické a atypické)

Zateplení fasád domů. Rekonstrukce panelových domů. Rekonstrukce balkónů a lodžií.

Ekosystem s.r.o. nabízí: - ekologický audit - geologický průzkum - zpracování projektů - výroba technologických zařízení - realizace - navrhování a projektování technologií úpraven pitných, technologických a odpadních vod - sanační práce.

Stavebniny. Prodej stavebního materiálu, stavebnin.

Mezinárodní firma IKO vyrábí široké spektrum bitumenových výrobků - střešní šindele na skelné rohoži - laminované a modifikované střešní šindele - hydroizolační pásy oxidované - APP* a SBS modifikované pásy. IKO je největším světovým exportérem střešních šindelů. Nabízí velice širokou škálu druhů, tvarů a barev šindelů a ...

Stavební práce: - opravy, rekonstrukce a stavby objektů Pplastbetonové podlahy. Prodej stavebního materiálu.

Zajišťuji nové rozvody i revize elektroinstalací a stávajících rozvodů. Navíc nabízím také montáž a servis elektrického topení a solárních panelů.

Nabídka hoblovaného řezaného dřeva s různým průřezem. Dodávky obkladových i podlahových palubek, dřevěných plotů, plotovek a hoblovaných prken.