THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Pohřební služby, materiál prodej - pomníky a náhrobky z přírodního i umělého kamene i s osazením

SPS engineering s.r.o. zajišťuje: -generální dodavatelství staveb -občanské stavby -inženýrské stavby -rekonstrukce objektů -průmyslové stavby -inženýrskou činnost. Provádění průmyslových, občanských i bytových staveb včetně inženýrských služeb.

Provádíme montáže a rekonstrukce rozvodů topení, vody i plynu včetně dodávky materiálu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -topenářská technika -čerpadla -izolace -kotle. Instalatérské práce: -VODOinstalace: -rozvody vody -PLYNoinstalace, plynofikace objektů -TOPO, topenářské: -rekonstrukce - ústřední topení.

Elektrotechnický velkoobchod, maloobchod: dovoz, tuzemsko. Elektroinstalační materiál: -elektrické vodiče, kabely, topné kabely -žárovky, zářivky, výbojky -elektrické baterie, akumulátory -elektromotory -domácí telefony -zásuvky, vypínače.

Návrh, dodávka a provoz fotovoltaických elektráren

Vysoušení a odvlhčování vlhkých prostor a zdiva. Prodej a pronájem kondenzačních vysoušečů a odvlhčovačů.

Prodej hutního materiálu: - ocelové trubky - silniční svodidla pozinkovaná - spirálově svařované trubky - podélně svařované trubky - použité ocelové trubky - profilová ocel - svařované sítě - betonářská ocel.

Výroba a prodej: - dřevo, palubky a stavební řezivo

Firma Renesance – JUDr. Blažek je soukromou firmou založenou v roce 1991, jako firma zabývající se oblastí mechanického zabezpečení bytů, rodinných domů a firem. Byla první firmou, která se specializovala nejen na mechanické zabezpečení, ale i na výrobu náhradních klíčů, včetně prodeje strojů na výrobu klíčů a polotovarů všech druhů cylindrických, ...

Prodej obkladů, dlažeb tuzemských i z dovozu, vodovodních baterií, sanitární keramiky, van, umyvadel, sprchových koutů a stavební chemie.

Želazářství a domácí potřeby. Maloobchod, prodej: - domácí a zahradnické potřeby - kamna, pletivo, - elektrické a ruční nářadí

Deskové výměníky tepla, potrubí, rozvody, energetika, tepelná technika, primér, sekundér

Specializujeme se na tzv. těžké bazény, zapuštěné bazény, postavené z tvrzených polystyrénových tvárnic, které jsou podle naší dlouholeté zkušenosti řešením, jaké se vyplácí.

Provádíme zemní práce, komplexně vodovody a kanalizace, demolice a likvidace.

Půjčovna nářadí. Bourací a vrtací technika: - vrtací, bourací a kombinovaná kladiva hilti (vrtačky, sbíječky, kanga) - AKU nářadí (na baterie), šroubováky, utahováky, vrtačky - vrtačky s odsáváním - příslušenství - vrtáky, sekáče, dláta, pemrlice, výměnné hlavy na vrtáky do železa HILTI, WACKER.

Nabídka izolací a ochran konstrukcí proti účinkům agresivních látek.

Návrhy, realizace: -izolace -ploché střechy -terasy -zelené střechy a zatravnění-střechy. Opravy: -stávající střešní krytiny, včetně zateplení, tepelná izolace.

Vodohospodářské a inženýrské stavby.

Provádění projektových, inženýrských, laboratorních činností a poskytování poradenství.

Firma Renesance – JUDr. Blažek byla založena v roce 1991. Od počátku své existence se zabývá oblastí mechanického zabezpečení bytů, domů i firem. .

Prodej a montáž vytápěcích systémů, solárního zařízení, tepelných čerpadel i domovních čističek odpadních vod.