THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Montáž a demontáž fasádního, modulového a pojízdného lešení. Nabízíme široké spektrum výškových prací pomocí horolezeckých a speologických technik.

kompletní návrhy a výroby kuchyňských linek přestavby bytových jader rekonstrukce bytů a kanceláří úklidové práce

Provádíme stavby občanské, bytové, průmyslové, rekonstrukce i památkových objektů, výstavba rodinných domů vč. projektů. Dále pak zajišťujeme technické rozvody VZT, ÚT, RTCH, MaR, el. obsluha objektů a nemovitostí, půjčovna nářadí a lešení, úklid.

Společnost BOMYJO s.r.o. byla založena v roce 2007. Hlavní činností společnosti je realizace projektů novostaveb a rekonstrukcí. Provádíme kompletní dodávky stavebních a montážních prací u staveb bytových, občanských, administrativních a průmyslových. Zajišťujeme souhrnný servis pro zákazníka od přípravných prací pro stavby přes samotnou výstavbu ...

Naše společnost se zabývá stavební činností - zejména rekonstrukce, bytů, domů, kancelářských prostor a jiné dle dohody. Provádíme také bourací, výkopové práce a provozujeme půjčovnu nářadí.

Prodej a půjčovna lešení a stavební mechanizace.

Stavební společnost. Prodej: - byty - půdní byty - stavební parcely. Stavby: - na klíč - řadové domy - inženýrské - rekonstrukce. Společnost RENIX, a.s. se již od roku 1995 zabývá výstavbou, přestavbou a prodejem bytových, občanských, průmyslových i inženýrských staveb. Reference společnosti jsou dále z oblasti ...

Společnost Pražský kámen zahrnuje široký sortiment produktů a služeb v oblasti zpracování kamene: - dělení pískovcových, opukových a vápencových bloků - prvovýroba - renovace a repase všech kamenných součástí staveb - standardní kamenické výrobky všech druhů, barev a struktur.

Provádíme izolace nových plochých střech, rekonstrukce i opravy včetně hydroizolace proti tlakové vodě, radonu a ropným produktům.

Realizujeme stavby včetně jejich změn a odstraňování. Rekonstruujeme fasády.

Prodáváme vodovodní-vodoinstalační, plynařský, topenářský sortiment. Nabízíme kotle, bojlery, radiátory, vany, čerpadla, armatury, kuchyňské baterie, vodoměry, spojky, tvarovky, systémy podlahového vytápění. Velkoobchod i e-shop pro voda-topení-plyn.

Nabídka pálení laserem, CNC ohybání, klempířské a zámečnické výroby a výroby městského mobiliáře.

Velkoobchod i maloobchod specializovaný na ručně vázané i tkané orientální koberce.

Firma se zaměřuje na zateplování objektů a komplexní revitalizace budov, dodávky a montáže oken, dveří a zimních zahrad, provádění malířských prací.

Prodej: -izolační materiály a systémy pro sřechy a fasády -extrudovaný polystyren -pěnový polystyren -hydroizolace bitumenové, PVC, TPO -polyuretanové lepidlo -polykarbonátové desky a profily.

Prodej a montáž Techlam by Levantina, Kerlite, Laminam, Fap. Rekonstrukce koupelen na klíč. Prodej zařizovacích předmětů s výraznou slevou.

Zabýváme se rekonstrukcemi střech, střechami na klíč, pokrývačskými a klempířskými pracemi. Kalkulace zdarma.

LINEA spol. s r.o. dodává kvalitní nářadí a nástroje na český trh, včetně poradenské činnosti, od roku 1993.

Prodejna instalatérství, topenářství, plynařství. Prodej, servis, montáž a opravy. Rozvody vody, topení, kanalizace, plynu a vzduchu. Čistění kanalizace. Kamerový průzkum a záznam. Připojení myčky, pračky, sporáku a dřezu. Skladem lisovací měď Viega.

Komplexní truhlářska a dřevospracující výroba, zakázková výroba kvalitního nábytku, výroba oken, dveří, schodišť, dřevěných obkladů.Realizace filmových a divadelniích dekorací. Výroba rekvizit a td.

Kompletní sklenářské služby. Sklenářství: - broušení fazet - vrtání skel a zrcadel - výroba dvojskel a trojskel - zasklívání do olova - pískování, pojízdná dílna. Práce provadíme i v bytech.

Služby: - poradenská činnost v oboru průmyslové akustiky - poradenská činnost ve strojírenství - projektová činnost v investiční výstavbě - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej v rozsahu živnosti volné - úřední měření.