THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Prodej, e-shop: - polymerové modelovací hmoty Sculpey, Fimo a Cernit.

Stavební firma: - výstavba - rekonstrukce - zateplování - hydroizolace.

Dovoz ocelových trubek a potrubních dílů: -oblouky -t-kusy -redukce -dna -příruby -výkovky -spojovací materiál podle norem DIN, ANSI, ASTM, ASME.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - revize - poradenství v oblasti silnoprodých a slaboproudých rozvodů

Stavíme teplovzdušné krby i teplovodní krby tzv. na klíč po celé ČR. Realizujeme různé styly krbů. Jedná se o krby moderní, rustikální, stylové, designové, centrální závěsné. Používáme kvalitní litinové nebo ocelové krbové vložky Seguin Duteriéz, Axis. Stavíme třísložkové nerezové komíny. Dodáváme litinová krbová kamna s externím přívodem vzduchu. ...

Výroba digitálních, venkovních a speciálních map, atlasů a reklamních předmětů.

Naše firma se zabývá prodejem výrobků z přírodního kamene - mramoru, onyxu, travertinu. Na naší provozovně v zahraničí těžíme a formátujeme kámen pro naše tuzemské i zahraniční klienty, stálé velkoodběratele a maloodběratele. Zboží se snažíme dodat v co nejkratším čase tak, aby byli všichni co nejvíce spokojeni. Běžně se nám daří plnit zakázky ...

Velkoobchod: - klimatizace a příslušenství - čističe vzduchu - tepelná čerpadla - vzduchotechnika.

Od roku 1996 se zabýváme prodejem a distribucí keramických obkladů a dlažeb.

Bazénové obklady. Bazénové a koupelnové keramické obklady a dlažby.Keramické zavěšené fasády.

Výstavba: - rodinné domy na klíč..

Provádíme geodetické práce, vytyčování vlastnických hranic, komplexní pozemkové úpravy, projekty dopravních staveb a geografické informační systémy.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti GSM pokrytí, zabezpečení objektu, TV a satelitní rozvody, síťování budov (domů), silnoproudu - elektroinstalace, hromosvody, revize, montáž sádrokartonových podhledů, pokládka podlah, obklady a další služby.

Firma je dodavatelem výpočetní techniky v České republice. Naše společnost je schopna zajistit: - montáž síťových rozvodů - zásuvek - racků včetně dodávky aktivních prvků - dodávky pracovních stanic a serverů společně se zálohovacími jednotkami.

Zajistíme Vám kompletní dodávku bazénu od vykopání po úpravu okolí, dodávka příslušenství a zastřešení. Nabídka bazénů: - veřejné - privátní - plastové - fóliové - keramické - akrylátové. Typy zastřešení. Klasik: - tento typ je cenově nejdostupnější - obloukovitý tvar tohoto zastřešení je ze všech typů staticky nejodolnější ...

Kompletní služby v oboru elektroinstalace od projektové dokumentace po revizní zprávu.

Hledáte spolehlivou firmu z Prahy, která by vám zrealizovala rekonstrukci bytu či domu? Rekobyt Brabec rekonstrukce v Praze a okolí je pro Vás správnou volbou. Nabízíme Vám komplexní služby v oblasti stavební rekonstrukce již přes 15 let. Za tuto dobu jsme postupně získali mnoho zkušeností a desítky zrealizovaných rekonstrukcí. Svou práci ...

Výroba, montáž, prodej: -okna, dveře-plastová, hliníková, dřevěná -zastoupení firmy VEKA.

Nabízíme developerskou činnost.

Firma SICON s.r.o. byla založena v roce 1992 jako projektově-inženýrská společnost specializující se na projekty nosných konstrukcí a založení staveb: - bytových - občanských - průmyslových.

Provádíme stavby a rekonstrukce, práce HSV a PSV, statické zajištění, výrobu a montáž ocelových konstrukcí, svářecí, zámečnické práce, služby požární ochrany, bourací a demoliční práce. Zajistíme přistavení a odvoz kontejnerů a skládku odpadu a suti.

Jsme developerská společnost, která se zabývá inženýrskou činností v investiční výstavbě, zhodnocujeme finance, poskytujeme hypotéky.

Nabízíme instalatérské, topenářské i plynařské práce včetně revizních zpráv. Prodáváme veškerý instalatérský materiál a zařizovací předměty.