THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Stavební zámečnictví. Montážní zámečnické práce: - výroba a montáž mříží do bytů a kanceláří, mřížování balkonů a lodžií - výroba a montáž dveří a vrat jednoduchých i zateplených, včetně pojízdných - zhotovení a montáž výkladů pro obchody - ocelová schodiště jednoramenná, dvojramenná, točitá včetně zábradlí - kombinace oceli a ...

Stavební firma Stavost s.r.o. se specializuje na stavby rodinných domů a užitkových objektů. Stavíme na klíč nízkoenergetické domy, dřevostavby, montované domy, pasivní stavby a půdní vestavby. Provádíme odborné rekonstrukce rodinných domů, bytů, chat, chalup i nebytových prostor. Nabízíme zateplení fasád, stavební dozor, rozpočty staveb a zemní ...

Stavby střech a jejich rekonstrukce, půdní-střešní nástavby/vestavby. Tesařské, klempířské, pokrývačské, práce, hromosvody, montáže střešních oken. Energetické dřevostavby, sandwich systems, pokládka plovoucích podlah, rekonstrukce parket, altány, pergoly, ploty, palubkové podhledy.

Kamenické práce z přírodního kamene včetně dodávky a montáže.

Provádění pozemních a inženýrských staveb a instalačních prací technického zařízení domů a budov.

Nabízíme stavební práce, výstavby rodinných domů, bytových i občanských staveb.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodejní sklad Uhříněves. Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Stavební společnost se zabývá komplexními stavebními a inženýrskými pracemi s působností po celém území ČR. Komplexní stavební a inženýrské práce s působností po celém území ČR: - rekonstrukce občanských i administrativních budov - rekonstrukce historických budov - občanská výstavba (stavby rodinných domů, přestavby bytů, atd.) - ...

Kompletní dřevovýroba, výkup a prodej dřeva. Stavba rodinných domů na klíč a výrobních hal, rekonstrukce objektů, demolice s odvozem a zemní práce.

Firma STAVESIK s.r.o. vznikla 20.9.2004 po rozchodu společníků společnosti ESIK v.o.s. (která funguje na trhu od roku 1993) přestupem téměř všech zaměstnanců a většiny vybavení. Společnost v plné míře převzala systém řízení staveb společnosti ESIK v.o.s. a vzhledem k přestupu zaměstnanců bude tak jejím kvalitním a vysoce profesionálním nástupcem. ...

Zabýváme se prodejem stavebních materiálů a dopravou.

Velkoobchod, maloobchod: - kompletní sortiment stavebních materiálů.

Stavebniny Prošek působí na trhu již od roku 1992 a má nejen bohaté zkušenosti z prodeje širokého sortimentu stavebního materiálu.

Provádíme malířské a lakýrnické práce interiérů. Veškeré stavební práce z oblasti opravy, údržby a rekonstrukce stávajích objektů, zejména interiérů.

Stavební společnost: -rekonstrukce a opravy domů, bytů a nebytových prostor -opravy střech, komínů a fasád -rekonstrukce a obklady bytových jader -rozvody elektro, voda, plyn, topení -obklady, dlažby, podlahy -malířské a lakýrnické práce.

Stavební činnost. Dodáváme a realizujeme: - minerální podhledy USG, závěsné podhledové systémy DONN - sanitární příčky, WC a převlékací kabinky SCHÄFER, sprchovací mezistěny TRESPA - zdvojené podlahy, dvojité podlahy, dutinové podlahy MERO - systémové, přestavitelné, prosklené, modulové příčky SAB - posuvné stěny, skládácí, akustické ...

Komplexní práce v katastru nemovitostí, vyhotovování geometrických plánů, zaměřování staveb ke kolaudaci a vytyčování pozemků.

Stavební firma: - zpracujeme projekty - připravíme stavbu - inženýrské sítě - zajistíme stavební realizaci - vnitřní a vnější úpravy - rekonstrukce budov nebo jejich částí - renovace fasád a střech - půdní byty - atypické půdní vestavby.

Nabízíme jak kompletní stavby RD (na klíč) nebo realizaci pouze hrubé stavby RD, či rozšířené hrubé stavby. Nabízíme kompletní rekonstrukci bytu, bytových jader, půdní nástavby a vestavby, dle Vašich představ a požadavků.

Statická projekční kancelář STATIKON Solutions s.r.o. se zabývá navrhováním nosných konstrukcí převážně pozemních staveb - tj. statikou staveb.