THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Klempířské, pokrývačské, tesařské a izolatérské práce, střechy na klíč. Nátěry klempířských i jiných součástí střechy. Dodávka a montáž střešních oken Velux.

Podlahářství. Nabídka a pokládka podlahových krytin.

Nabízíme sklenářské a rámařské práce.

ERKONA nabizi, zajištuje a provádí: montážní práce, dodávky, výrobky a služby fotovoltaické elektrárny solární panely ucelené i dílčí dodávky stavebních prací charakteru HSV a PSV komplexní realizaci staveb včetně technologické části nové výstavby nebo rekonstrukce (formou "na klíč") zateplování fasád montáž tepelných čerpadel.

Stavebniny. Prodej stavebního materiálu Wienerberger, Knauf, Velux, Hebel, cementy, vápna, Bramac, Best, betonové výrobky.

Projekce, instalace: -slaboproudé rozvody. -datové sítě. -počítačové, telefonní sítě. -pobočkové ústředny. -strukturované kabelážní systémy.

Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské -výškové Prodej, maloobchod: -dřevo -řezivo

Výroba, montáž: -plastová okna -dřevěná eurookna -vchodové dveře -balkonové dveře -výlohy. Dodávka, montáž: -parapety -žaluzie -rolety -garážová vrata -izolační dvojsklo -5-ti komorový profil Gealan -kování Roto.

Práce: -rekonstrukce staveb. -pokrývačské, klempířské. -sádrokartonářské. -malířské. -vodoinstalatérské. -podlahářské. -výkopové práce.

Dodávka, dovoz, distribuce: - nářadí - stroje pro průmysl - elektrocentrály

Elektroinstalační práce představují hlavní činnost naší firmy. Nabízíme široké rozpětí služeb - od montáže domovního zvonku až po kompletní elektroinstalační zajištění celých objektů. Provádíme : -veškeré elektroinstalační práce, opravy a údržba stávající elektro-instalace a objektů -celkové rekonstrukce objektů, revize a přihlášky vč. ...

Developerská firma zajišťující výstavbu 32 řadových a 14 samostatně stojících domů.

Klimatizace, vzduchotechnika, filtrace, chlazení, projekce, opravy, montáž, servis.

Služby: -projektování staveb -realizace staveb -projektování a výroba kovových konstrukcí -údržba a správa budov.

Provoz, obsluha, revize: -kotelny -plynová zařízení -tlakové nádoby.

Distribuce, montáž, prodej: -tepelná čerpadla Ivitherm a Lennox Výroba, montáž: -průtokové elektrické kotle -regulační rozvaděče.

Stavba, výstavba: -bytová výstavba -tepelná čerpadla -solární panely.

Elektroinstalační práce: - hromosvody, - domácí telefony, - zabezpečovací a požární signalizace, - kamerové systémy.