THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Výroba, prodej: -beton -betonové směsi -konstrukční betony -ukládání a čerpání betonových směsí.

Klempířské, pokrývačské a natěračské práce včetně izolací i nátěrů střech a střešních konstrukcí.

Výroba, prodej: - plastové jímky - žumpy..

Prodej a pokládka dřevěných podlah.

Přímý dovozce od firem Gruppo Ceramiche Ricchetti, Klingenberg, Höganäs, Argelith, Cinca a Novoker. Maloobchodní i velkoobchodní prodej. .

Odkup pohledávek. Vymáhání pohledávek. Správa pohledávek. Burza pohledávek. Velkoobchod: - PHM - maso uzeniny - oleje. Půjčovna lešení.

Pilkington AGR Czech spol. s r.o. Stavební výrobky: - výroba skla pro stavební účely - výrobky používané pro postupy velkorozsahového opláštění, laminování a postříbření - protipožární skla - izolační protihluková skla - tepelně izolační skla - bezpečnostní skla.

Kompletni rešení instalací a správy bezpečnostních systémů, IP kamerovych systémů, monitoringu a sledovaní objektu..

Stavební projekce. Developerská činnost. Odborné konference a semináře: - development - architektura - stavebnictví - design. Zahradní a krajinná architektura.

Zhotovení nových střech na klíč šikmých i plochých včetně všech souvisejících pracích. Též rekonstrukce starých střech. Při této příležitosti střechy všech typů i zateplujeme - jsme evidováni v dnes již zřejmě skončené akci Zelená úsporám.

CAMINUS, spol. s r.o. je firma, která se řadu let, s největší profesionalitou, zabývá komplexním řešením spalinových cest, od poradenství, přes podrobný průzkum a diagnostiku stávajících komínů, vypracování komplexní projektové dokumentace, výrobu, dodávku a montáž komínů a kouřovodů až po závěrečnou revizní zprávu.

Trivero vyrábí designové radiátory do koupelen, reprezentativních místností, moderních i rekonstruovaných budov.

Realizace bytových, občanských a průmyslových staveb, inženýrská činnost ve stavebnictví..

Rekonstruování a restaurování památkových objektů a chráněných budov.

Výroba a montáž: -plastová okna -dřevěná eurookna -vchodové dveře -balkonové dveře -výlohy. Dodávka a montáž: -parapety -žaluzie -rolety -garážová vrata -izolační dvojsklo -5-ti komorový profil Gealan -kování Roto.

Výroba a montáž: -plastová okna -dřevěná eurookna -vchodové dveře -balkonové dveře -výlohy. Dodávka a montáž: -parapety -žaluzie -rolety -garážová vrata -izolační dvojsklo -5-ti komorový profil Gealan -kování Roto.

Instalace, servis: - vzduchotechnika -elektromontážní práce - opravy, údržby a revize elektrických zařízení

Návrhy a montáže potrubních systémů a ocelových kostrukcí pro energetiku, teplárenství.

Sadové úpravy. Interiérová, umělá i hydroponická zeleň. Údržba zeleně, dekorace, zemní práce. Prodej: - palivové dřevo

Prodáváme a montujeme prosvětlovací systémy z komůrkových i plných polykarbonátových desek ve stavebnictví.

Stavebnitstvi, rekonstukce panelovych domu.

Divize vysoušení a vytápění. ATP HEAT s.r.o. je firma, která se zabývá řešením následků různých havárií vody, zatečení a problémů, způsobených zvýšenou stavební vlhkostí a vytápěním prostor. Činnost firmy: - vysoušení stavebních konstrukcí s tepelnými izolacemi (podlahové konstrukce, střešní pláště..) - vysoušení staveb (podlahy, stěny, ...