THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Výroba, prodej: -komletní stavba střech (prostřednictvím realizačních firem) -střešní krytiny -okapy a ostatní příslušenství -latě + mořidla k jejich ošetření -vazníkové střešní konstrukce -tepelné izolace -difuzní fólie -střešní i klasická okna.

Nabízíme: -zapuštěné bazény -nadzemní bazény -zastřešení bazénů -vířivé bazény rodinné -vířivé bazény veřejné.

Výhradní dovozce elektrického ručního nářadí SPARKY.

Prodej, servis, půjčovna: - stavební mechanizace.

Prodej, montáž: - přepěťových ochrany DEHN+SÖHNE - záložní zdroje Cummins a Eaton - hromosvody. Elektromontáže.

Vyrábíme elektrické průtokové a zásobníkové ohřívače vody, topné panely s akumulací, koupelnové trubkové radiátory a technické keramické díly.

Prodáváme barvy, laky, dekorativní malby, lazury a fasádní nátěry. Nabízíme okrasné lišty, bordury, dětské dekorace a malířské potřeby.

Návrh a realizace kuchyní a nábytku HANÁK. Dveře SAPELI včetně montáže, kování M&T, vestavěné skříně, obývací stěny, koupelnový nábytek, podlahy CLASSEN, PARADOR a EGGER. Rekonstrukce interiérů. Od návrhu až po realizaci.

Firma SILVA dveře a kování se zabývá prodejem a montáží bytových a vchodových dveří (do panelových, rodinných aj. domů). Dveře dodáváme od firem Sapeli, Porta doors, Pelzer - dveře na zakázku aj. Celoskleněné, posuvné, prosklené, bezpečnostní, atypické, obložkové zárubně a další. Prodáváme kování od italského výrobce Reguitti, Linea Cali, dále ...

Prodej, velkoobchod, maloobchod. Vodovodní baterie: - umyvadlové baterie - dřezové baterie - vanové baterie - sprchové baterie - sprchy - bidetové baterie - bezdotykové baterie - příslušenství.

Generální importér řeckého výrobce slunečních kolektorů SIGMA s.a. pro Českou republiku.Solární kolektory pro ohřev užitkové a pitné vody. Prodej nové i použité počítačové techniky: -PC sestavy -notebooky -monitory -tiskárny -komponenty.

Jsme stavební firmou, zabývající se pozemními a inženýrskými stavbami, výstavbou rodinných domů - na klíč.

Prodej stavebnin. Stavebníny.

Zakázková výroba z barevných kovů. Svítidla, zábradlí, reklamní nápisy, interiérové doplňky.

Stolařské a truhlářské práce: - maloobchod, výroba, služby. Zabýváme se výrobou i montáží veškerých truhlářských stavebních i nábytkářských zakázek.

Kompletní rekonstrukce bytů na klíč: koupelny-bytová jádra-kuchyně-podlahy Výstavba a rekonstrukce bytových jader.

Geodetické práce: -vytyčování hranic pozemků. -tvorba účelových map.

Stavby a rekonstrukce. Provádíme dodávky a montáž: - plastová a dřevěná okna - střešní okna a vikýře - vchodové a vnitřní bytové dveře - předokenní a meziokenní žaluzie.

Dodávky: - měřící a regulační technika - hardware a software - projekty, konzultace - uvádění do provozu - záruční a pozáruční servis. Výroba: - elektrické. rozvaděča do 1kV.

Prodej, montáž, servis, projekce v oboru plyn, topení a LTO. Instalatérské práce, elektroinstalace - revize.

Výhradní zastoupení Milesi SpA. Prodej profesionálních materiálů na povrchovou úpravu dřeva.

Stavební společnost: -občanské stavby -průmyslové stavby -kompletní rekonstrukce.

Činnost společnosti: - rekonstrukce staveb na klíč - projektová dokumentace - rozvody elektro - tesařské práce - klempířské práce - pokrývačské práce - inženýrská činnost - stavební úpravy.