THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Provádíme: - elektromontáže - revize elektrických zařízení - servis elektrických kotlů.

Firma dlouhodobě spolupracuje s UPC ČR, INTERCABLE CZ, s CQG (satelitní datové přenosy), TELESTE QY (technologie pro kabelové televize).

Projekty, přihlášky, revize Povolení příkonu u PRE, a.s. (STE, a.s.) - vyřízení smlouvy o odběru elektřiny. Kompletní zajištění staveb Stavby na klíč včetně projektu. Silnoproudá elektroinstalace Provedení veškeré silnoproudé elektroinstalace včetně přípojek, bytových i průmyslových rozvodů a "inteligentních domů". Alarm systémy, ...

Zabýváme se slaboproudými technologiemi, zejména zabezpečovací technikou (EZS), která je v dnešní době nedílnou součástí skoro každé moderní domácnost, ale také komerční, tedy podnikatelské sféry. Další zařízení jsou podobného charakteru, jako kamerové systémy (PVT), požární signalizace (EPS), domácí telefony (audio, video) atd.

Naše společnost se specializuje na komplexní servis a poradenství v těchto oblastech: keramické obklady, keramické dlažby (glazované, slinuté, slinuté-glazované, bělninové, apod), skleněné mozaiky, keramické mozaiky, sanitární keramika, armatury, baterie, splachovače a příslušenství, sprchové kouty, sprchové dveře nebo zástěny, sprchové žlaby, ...

Geodézie Geodetické práce. Geodetický software. Rozdělení, rozměřování, parcelace, vyměření pozemku, pozemky. Tvorba digitálních map. Digitalizace mapy. Informační systémy: - orientační, mapy, atd. Vyhotovování geometrických plánů: - rozdělení pozemku - vyznačení stavby - změnu hranic pozemků - doplnění pozemku ...

Specializujeme se na následující činnosti: - klempířské, lakýrnické a mechanické práce - opravy osobních a nákladních vozidel - asistenční služby, odtahy vozidel - vyřízení pojistných událostí - příprava a zajištění STK - pneuservis.

Stavení činnost: - pozemní stavby - inženýrské stavby - vodohospodářské stavby.

Naše společnost se zabývá obchodní čiností v těchto odvětvích, Individuální dovoz aut, motocyklů a jiné motorové techniky, osobní i dodávková přeprava v rámci Eu po dohodě i mimo členské státy, Stavební činností

Zakázková výroba veškerého nábytku. Dodání a realizace dřevěných i laminátových plovoucích podlah. Prodej, formátování a olepení deskového materiálu.

Provádíme montáž a dodávky: -elektrické domovní a průmyslové rozvody a hromosvody -výroba rozváděčů -inteligentní instalace -elektrická zabezpečovací signalizace a systémy (EZS) -průmyslové televize a vnitřní televizní okruhy -elektrické požární signalizace (EPS) -počítačové sítě -měřící a regulační ...

Stavebniny - materiál: Výroba: -nátěrových hmot -štěrkových izolací -zateplovacích systémů -prostředky na ochranu betonu -systémy vnějšího zateplení budov -tmely -lepidla -penetrační prostředky.

Prodáváme masivní dřevěný nábytek vyrobený na zakázku z palisandru, akácie, manga a starého recyklovaného dřeva za velkoobchodní ceny.

Prodej levného stavebního řeziva pro vaše obklady a podlahy. Podlahové palubky a obkladové plotovky. Dřevěné obklady stěn a podlah. Desky a plotovky pro stavbu dřevěného plotu. Prodejní hala na Praze 5.

TRUHLÁŘSTVÍ JAN ŠIPKA Individuální tvorba nábytku Realizace návrhů architektů Vlastní návrhy a řešení vašich požadavků Architektonické služby (bytový architekt, návrhy interiérů) Truhlářská výroba: - kuchyně na míru (kuchyňské linky) - koupelny (koupelnový nábytek) - ložnice - dětské pokoje - stylový nábytek - skříně - knihovny - ...

Výroba, dodávka. Technologie průmyslového čistění: - technologie čištění odpadních vod - regenerace řezných emulzí - čistění a filtrace olejů - tryskové hospodářství Výroba, dodávka, servis: - interiérové vybavení pro průmysl a obchodní řetězce a zajišťujeme jeho následný servis.

Dodávka, montáž: -vstupní, vjezdové systémy. -automatické pohony vrat. -silniční bariéry. -garážová vrata. -automatické závory. -turnikety. -domácí telefony.

Výroba hydroizolačních, krystalizačních materiálů LADAX. Aplikací hydroizolačních, krystalizačních materiálů LADAX docílíte dokonalého ošetření betonové, železobetonové a zděné konstrukce proti průniku vody, či jiných kapalin (ropné produkty, oleje, silážní šťávy, apod.) kterýmkoliv směrem.

Provádíme kompletní rekonstrukce bytů, koupelen a kuchyní na klíč. Zdarma projekty a stavební povolení. Specialisté pro panelový dům. Rekonstrukce interiérů rodiných domů. Koupelnový nábytek a vestavěné skříně. Airless stěrkování panelů.