THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Práce, montáž: -slaboproudé rozvody a zařízení (rozhlas, jednotný čas-hodinové zařízení, zabezpečovací zařízení) -strukturovaná kabeláž -počítačové sítě.

Prodej: - nářadí a nástroje pro výrobu manipulační techniky, autotechniky a nářadí.

Maloobchod, prodej, montáž, oprava: - dveře, zárubně Sapeli

Internetový obchod, e-shop: - podlahové krytiny - kusové koberce - metrážové koberce - schodové nášlapy - rohožky - čistící rohože.

Služby: -výstavba, rekonstrukce, odbahnění rybníků a retenčních nádrží -výstavba, rekonstrukce a opravy vodohospodářských staveb -revitalizace toků a krajiny -meliorační práce -údržba a sečení vodních toků -práce s mechanizací v těžko přístupných terénech -prodej, doprava zeminy a drceného kameniva -odvoz velkoobjemového odpadu a ...

Ateliér archiSPACE - projektová činnost ve výstavbě - architektonické, designérské služby

Renovace smaltových zásobníků, nádrží a věží Nátěry a malování - konstrukcí, střech, fasád, technického potrubí, mostů, reklam a interiérů Zabezpečení skal, síťování, trhání, sanace Spárování – panelových domů, prosklených fasád Montáže a demontáže – konstrukcí, reklam a hal Jištění osob ve výškách Mytí oken a fasád tlakovou vodou Rizikové ...

Velkoobchodní prodej materiálu pro výrobu světelných reklam a orientačních systémů, prodej LED diod. Výroba světelných reklam a orientačních systémů.

Provozování inženýrské činnosti v investiční výstavbě. Technický dozor při realizacich.

Truhlářství je zaměřeno na výrobu přesných dřevěných replik oken a dveří všech historických období. Používáme nejmodernější technologické postupy: - nástroje - barvy - sklo - upevnění.

Provádíme: - instalatérské a topenářské práce - strojní a tlakove čištění kanalizací a odpadů - kamerový průzkum kanalizace - zmrazovací technika - výměny stoupaček, bojlerů, baterií a WC - dopojení kuchyní - instalace praček a myček.

Dovoz nástěnných kotlů, ventilátorů, průtokových ohřívačů. Kotle: - Chaffoteaux & Maury - nástěnné kotle a zásobníkové i průtokové ohřívače vody.

Prodej a instalace vstupních čisticích zón pro zachycování nečistot a vlhkosti z obuvi při vstupu do objektů: - rohože - škrabáky - materiál pro čisticí zónu 3M INOVACE NOMAD TERRA, NOMAD AQUA.

Prodej a montáž: -sádrokartony -truhlářské práce -suchá výstavba.

Výroba nábytku na zakázku. - truhlářské práce - truhlářství

Prodej, e-shop: - akumulátory - nabíječe - střídače - střídače pro fotovoltaiku - zdroje na DIN lištu, spínané zdroje, zdroje pro řídící systémy

Velkoobchod, prodej, e-shop: - kliky - okapové plechy - madla - větrací mřížky - příslušenství ke dveřím - krbové nářadí - zavírače dveří - závěsné háky - poštovní schránky

Prodej-servis-půjčovna pro profesionály i kutily: - zahradní technika - mikronářadí - široký sortiment - kuchyňský program BOSCH a SIEMENS. Nabízíme elektrické ruční nářadí: - Bosch - Narex - Makita - Protool - Festool - DeWalt. .

Provádíme: - sádrokartonářské práce - zednické práce - obkladačské práce - malířské práce.

Dokážeme Vám nejenom dobře poradit, ale také i vyřešit sebemenší či zároveň sebevětší nástrahy.

Výroba: -ocelové konstrukce: -ploty, zábradlí, mříže, schodiště. Drobné stavby. Zařizování interiérů na klíč.

Služby: - architektonická činnost a příprava projektové dokumentace pro občanské a průmyslové stavby.

Chemická ochrana dřevěných a zděných konstrukcí proti: - dřevokazným houbám - hmyzu - plísním - požárům. Mykologické průzkumy, posudky. Zhodnocování jakostního stavu dřevěných konstrukcí. Ochrana proti požáru: - ocelové konstrukce - vzduchotechnika - kabely.