THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Nabízíme výrobu nábytku na zakázku, obývacích stěn, kuchyňských linek, ložnic, vestavěných skříní, kancelářského nábytku, restaurování starožitného nábytku, výrobu stavebních prvků- okna, dveře, schody.

Naše společnost se zabývá statikou pozemních staveb a to jak novostaveb, tak rekonstrukcí. Společnost komplexně zajišťuje vypracování statické části projektů ve stupních dokumentace od studie až po prováděcí a dodavatelské dokumentace, včetně technického dozoru na stavbách. Společnost dále provádí speciální dynamické, nelineární a ...

Služby při instalaci vodovodů, kanalizačních rozvodů, topení a dalších stavebních pracech. Uvedené práce zajišťujeme kompletně, včetně dodávky materiálu, vypracování projektů, zajištění revizí.

Realitní kancelář: - zprostředkování úvěru - investiční služby - finanční poradensví - realitní činnost - inženýrská činnost - úklidové služby - stavby bytů a RD na klíč.

Intalatérské práce - rozvody vody, opravy a rekonstrukce. Topenářské práce: -rozvody tepla - podlahové vytápění -montáž kotelen -výměníky tepla. Plynařské práce: -instalace plynových zařízení -revize plynovodů a spotřebičů.

Výroba a prodej: - plastová okna a dveře-profil Veka - dřevěná eurookna - hliníková okna - zimní zahrady - garážová vrata-Hörmann - předokenní rolety - vnitřní a venkovní parapety - interní žaluzie - mouchasítě. Záruční doba 7 let. Prodej na splátky.

Prodej: - nářadí - nástroje - spojovací material - chemie technická a stavební - kotevní technika.

Prodej, dodávky, instalace: - čistící zóny - rohože - logo rohože - podlahoviny. Návrh, výroba, montáž. Vstupní prostor by měl být vizitkou vašeho interiéru a zároveň splňovat požadavky na vzhled, funkčnost a bezpečnost.

Služby: - geodetická a akviziční činnost ve výstavbě - zajistíme veškerou komunikaci s úřady včetně potřebných povolení a vyjádření k výstavbě - zaměření před výstavbou - zaměření pro kolaudaci. Zajistíme pro Vás vyhotovení studie objektu a následně projektovou dokumentaci pro stavební povolení. Vykonáváme veškeré geodetické ...

Inženýrská činnost ve stavebnictví: - inženýrské činnosti v přípravné fázi projektu - zajištění výběru zhotovitele projektové dokumentace DUR a DSP, včetně projektu EIA - zajištění zpracování dokumentace pro územní a stavební řízení, včetně dokumentace pro výběr zhotovitele (zhotovitelů) stavby.

Truhlářství, zakázková výroba: -kancelářský nábytek, skříňové a stolové sestavy -dětské pokoje, postele -vestavěné skříně, věšákové stěny -kryty radiátorů, dřevěné stěny, parapety -dřevěné obklady, schody -úchytky, knopky, věšáky.

Největší obchod s vybavením domácnosti. Baterie, dřezy, koupelnové vybavení, nerezové výrobky, plastové výrobky, kování, dřezy, podlahy, dveře, ventilační systémy, pohovky, hi-fi nábytek a mnoho dalšího.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej výrobků předního výrobce pracovního oblečení: - pracovní oděvy a ochranné pomůcky pro většinu pracovních profesí včetně gastronomických zařízení. Zakázkové šití: - pracovní oděvy dle potřeb a vzoru zákazníka. Kompletní silnoproudé instalace od bytů, staveb supermarketů až po výrobní a průmyslové ...

Podlahy prodej a instalace: - PERGO - laminát - Karelia - dřevo - WICANDERS - korek. Výroba a montáž: - vestavěné skříně - posuvné dveře - nábytek na míru - paravány - bezpečnostní a protipožární dveře.

Zajišťujme dodaní veškerých materiálů a pokladku zámkové dlažby na klič - strojní a ruční, zemní - bourací a výkopové práce, bouraní objektu, provádíme montáže plotu a opěrných zdí, provádíme rekonstrukcí interiéru - malířské, zednické, obkladačské, dlaždičské, sadrokartonarske a jiné stavební práce. V Praze a okolí zajišťujeme úklid ...

Velkoobchod, maloobchod, pokládka: - koberce - podlahy.

Velkoobchod: - kusové koberce a bytový textil - koberečky, koupelnové předložky - povlaky na polštářky, prostírání, rohože za postele - přehozy, polštářky, sedáky, futony.

Houseman.cz - Váš hodinový manžel v Praze Montáže: - Montáž a kompletace veškerého nábytku (IKEA, ASCO, JENA, apod.) - návrhy a výroba menších kusů nábytku a polic na míru, - návrhy a výroba vestavěných pater na spaní. Lepení: - Téměř čehokoliv s čímkoliv specielními i dvousložkovými lepidly (USA) praxe z modelářství. Zavěšení: - ...

Kancelář B.B.D.s.r.o. dnes zajišťuje projektovou dokumentaci a inženýrskou činnost ve všech oblastech stavebnictví. Jedná se především o tyto stavby : Stavby pro bydlení : - bytové domy - rodinné domy - půdní vestavby.

Jsme firma, působící na území celé Prahy a okolí. Zabýváme se stavební činností, údržbou nemovitostí a službami spojenými s bydlením. Nedílnou součástí jsou komplexní služby na základě písemné smluvní dohody nebo jednorázové služby dle konkrétního požadavku.

Velkoobchod, maloobchod, import, export masivních parket a venkovních terasových palubek z: - Číny - Indonésie - Bornea - Dánska - Polska - Slovenska - Ruska - České republiky - Maďarska: - masivní parketové vlysy - venkovní protiskluzné palubky - exotické parkety - europarkety

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - dřevodesky, řezivo - dřevotřísky: - dýhované - vodovzdorné - fóliové - překližky: - truhlářské - vodovzdorné - laťovky: - dýhované - lamino - pracovní kuchyňské desky - sololit - lakolit - akulit - hobra - nábytkové kování: - hranoly.

Projektové práce a inženýrská činnost na energetických stavbách - plynové kotelny, výměníky, plynovody, tepelné sítě. Realizace : Topenářské a instalatérské práce, výstavba a rekonstrukce topných zdrojů, plynových kotelen, výměníků, stavba plynovodů, teplovodů. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování - tyto práce se soustřeďují na ...